«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023

 Συγκροτήθηκε Επιτροπή Επιλογής Εκπαιδευτικών για απόσπαση στο εξωτερικό


Υπουργείο παιδείας
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Επιτροπή  Επιλογής Εκπαιδευτικών για απόσπαση στο εξωτερικό, συγκροτήθηκε στο υπουργείο Παιδείας, με απόφαση του υπουργού Παιδεία Κυριάκου Πιερρακάκη, ως ακολούθως:

1. Πολυξένη Μπίλλα , κλάδου ΠΕ02 Σύμβουλος Α ́ στο ΙΕΠ ως Πρόεδρος, με αναπληρώτρια Πρόεδρο την Γεωργία Πετροπούλου , κλάδου ΠΕ03 Σύμβουλος Α ́ στο ΙΕΠ.

2. Βασιλική Μπερνίκου , Αναπληρώτρια Προϊσταμένη της ΔΙ.Π.Ο.Δ.Ε.Ε.Μ.Σ του υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Βασιλική Μακρή, Προϊσταμένη της Δ/νσης Ευρωπαϊκών και Διεθνών Θεμάτων του υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

3. Βασίλειος Καλογεράκης, Αναπληρωτής Προϊστάμενος του Τμήματος Γ’ της ΔΙ.Π.Ο.Δ.Ε.Ε.Μ.Σ , ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον Βασίλειο Μπαϊρακτάρη, Προϊστάμενο του Τμήματος Α’ της ΔΙ.Π.Ο.Δ.Ε.Ε.Μ.Σ. του υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

4. Στυλιανός Μαρκαντωνάκης, Σύμβουλος Εκπαίδευσης κλάδου ΠΕ05 ως τακτικό μέλος με αναπληρωτή τον Αλέξανδρο Καραφωτιά , Σύμβουλο Εκπαίδευσης κλάδου ΠΕ02.

5. Ελένη Μανιάτη, Σύμβουλος Εκπαίδευσης κλάδου ΠΕ70 ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Ειρήνη Τζοβλά, Σύμβουλο Εκπαίδευσης κλάδου ΠΕ70.

6. Παναγιώτα Βενετοπούλου, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ70, Υπεύθυνη Εκδόσεων της Δ.Ο.Ε., με αναπληρωτή τον Σπυρίδωνα Μαρίνη, εκπαιδευτικό ΠΕ70, Γενικό Γραμματέα της Δ.Ο.Ε.

7. Νικόλαος Παπαχρήστος, Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ο.Λ.Μ.Ε. ως τακτικό μέλος με αναπληρωτή του τον Ανδρέα-Χρήστο Παπαδαντωνάκη, Ταμίας του Δ.Σ. της Ο.Λ.Μ.Ε.

Η θητεία της Επιτροπής είναι ετήσια, παρατείνεται δε αυτή αυτοδικαίως μέχρι τη συγκρότηση νέας Επιτροπής Επιλογής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου