«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Προσλήψεις για την Παράλληλη Στήριξη, στα τέλη Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου


Παράλληλη Στήριξη: Προσλήψεις στα τέλη Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου

«Οι μόνες πιστώσεις που εκκρεμούν να κατανεμηθούν από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων είναι της Παράλληλης Στήριξης στα Γενικά Σχολεία (το πρόγραμμα κατά το οποίο ένας εκπαιδευτικός στηρίζει ένα μαθητή). Οι πρώτες πιστώσεις θα κατανεμηθούν στο τέλος του μήνα και οι υπόλοιπες μετά τις 20 Οκτωβρίου ημέρα που ολοκληρώνεται η προθεσμία που ορίζει ο νόμος για να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους οι ενδιαφερόμενοι γονείς».
Τα παραπάνω αναφέρει το Υπουργείο Παιδείας σε δελτίο τύπου με το οποίο απαντά σε ρεπορτάζ τηλεοπτικού σταθμού για το Ειδικό Σχολείο Τυφλών και Πολυαναπήρων στο Αιγάλεω.

Προσλήψεις στην Ειδική Αγωγή στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση

Επίσης, γνωστοποιεί ότι ήδη έχουν καλυφθεί όσα κενά δηλώθηκαν από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης όλης της επικράτειας στις τεχνικές ειδικότητες δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης εργαστηρίων όπως Γεωπόνοι, Καθηγητές Φυτικής Παραγωγής, Κεραμικής, Ζαχαροπλαστικής (ΠΕ 12, 14, 17, 18), καθώς επίσης και Καθηγητές Πληροφορικής (ΠΕ 19-20), Μαθηματικών (ΠΕ 3), Καλλιτεχνικών(ΠΕ 8) και Οικιακής Οικονομίας (ΠΕ 15). Το αργότερο μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα θα προσληφθούν Φιλόλογοι (ΠΕ 2) και πριν από το τέλος του μήνα όλες οι υπόλοιπες ειδικότητες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου