«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Χαιρετισμός Σχολικού Συμβούλου Φυσικής Αγωγής κ. Κωνσταντίνου Δράμπη.




Αγαπητοί συνάδελφοι/σες.
            Όλοι εμείς που συμμετέχουμε στις διαδικασίες μετάδοσης αυτού του μοναδικού, εκπληκτικού και ανεπανάληπτου πολιτισμικού αγαθού, της Ελληνικής Παιδείας, πρέπει να αισθανόμαστε ευλογημένοι. Οι πρόγονοί μας το μετέδωσαν σε όλον τον κόσμο πριν από 26 αιώνες, και έκτοτε κανείς δεν κατάφερε να μας ξεπεράσει παρότι τον περισσότερο καιρό ήμασταν σκλαβωμένοι.
            Σήμερα μόλις 60-65 χρόνια ελευθερίας και εθνικής ανεξαρτησίας είμαστε ισότιμα μέλη με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους, οι οποίοι έχουν να επιδείξουν μόνον οικονομικές και εμπορικές επιτυχίες ενώ ταυτόχρονα διδάσκουν στα Πανεπιστήμιά τους Αριστοτέλη, Πλάτωνα, Σοφοκλή, Ευριπίδη, και επιδεικνύουν στα Μουσεία τους την Νίκη της Σαμοθράκης, τον Ερμή του Πραξιτέλους και τα Ελγίνεια μάρμαρα του Παρθενώνα.
            Μην επηρεάζεστε από τίποτα, αφοσιωθείτε στο έργο σας και δώστε τον καλύτερο εαυτό σας στους μαθητές σας. Η Ελληνική Παιδεία μας κρατάει στην κορυφή όλου του Πολιτισμένου κόσμου και είναι αξεπέραστη.
Σας εύχομαι ατομική και οικογενειακή ευτυχία αλλά και δύναμη για να ολοκληρώσετε με επιτυχία το τεράστιο ούτως ή άλλως εκπαιδευτικό σας έργο για την νέα σχολική χρονιά 2014-2015.

Με Συναδελφικούς χαιρετισμούς

Κώστας Δράμπης
Σχολικός Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου