«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

Τόσκας: Σοβαρές ενδείξεις για εμπρησμό! Υπέβαλα την παραίτησή μου αλλά ο Τσίπρας δεν την έκανε δεκτή!

Τι δηλώνει
Την βαθιά του λύπη και τα συλλυπητήριά του για τα θύματα της τραγωδίας σε Μάτι, Νέο Βουτζά και Ραφήνα εξέφρασε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, κατά την έκτακτη κοινή συνέντευξη Τύπου, με τον υπουργό Επικρατείας, Δημήτρη Τζανακόπουλο, και αξιωματούχους των αρχών, στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. 
"Υποχρέωση όλων μας η προστασία του περιβάλλοντος", δήλωσε ο Νίκος Τόσκας, ενώ είπε ακόμη: "Θα ήθελα να τονίσω ορισμένες εικόνες που παρουσιάστηκαν πριν στην ενημέρωση. Έχουμε σοβαρές ενδείξεις για εγκληματικές ενέργειες που αφορούν εμπρησμό"!
Παράλληλα, επεσήμανε: "Υπάρχει εύρημα που μας έχει οδηγήσει σε ανακριτικές έρευνες που προχωρούν με γρήγορο ρυθμό", όμως δεν θέλησε να επεκταθεί σε περαιτέρω στοιχεία.
Σε απάντησή του σε ερώτηση δημοσιογράφου, ο Νίκος Τόσκας μίλησε ακόμη για τις ακραίες καιρικές συνθήκες, σημειώνοντας: "Δεν μπορώ να βρω λάθη υπηρεσιακά".
Ακόμη, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη προχώρησε σε μία δήλωσε που προκάλεσε αίσθηση. Είπε συγκεκριμένα ότι υπέβαλαε την παραίτησή του την επομένη της τραγωδίας, όμως την απέρριψε ο πρωθυπουργός!
Η συνέντευξη Τύπου συνεχίζεται... Δείτε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου