«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Κώστας Γαβρόγλου: Νέο σύστημα μόνιμων διορισμών εκπαιδευτικών

Τι δήλωσε ο Υπουργός Παιδείας
Μετράμε αντίστροφα για τους τελικούς πίνακες αναπληρωτών εκπαιδευτικών και τις φάσεις των προσλήψεων τον Σεπτέμβριο όπου θα δείτε έγκυρα και έγκαιρα στο alfavita.gr.
Παράλληλα όμως μετράμε αντίστροφα για την ανακοίνωση του νέου συστήματος διορισμών που ανακοίνωσε και χτες επίσημα στην επιτροπή μορφωτικών υποθέσεων ο Υπουργός Παιδειας Κώστας Γαβρόγλου
Συγκεκριμένα σημείωσε
“Δεν θα σας μιλήσω για τη δίχρονη υποχρεωτική, τα έχουμε πει κατά καιρούς. Πράγματι τον Οκτώβριο θα  ανακοινώσουμε τον αριθμό και το σύστημα για μόνιμους διορισμούς και θα πρέπει προφανώς να δούμε πιο προσεκτικά θέματα λειτουργικότητας ως προς τις δομές“.
Παράλληλα ο Υπουργός χαιρέτησε την παρουσία του κ. Κικινή, Προέδρου της ΔΟΕ στις πυρόπληκτες περιοχές:
Θέλω να χαιρετήσω την παρουσία του κ. Κικινή, του Προέδρου της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος στις πυρόπληκτες περιοχές, όπου την περασμένη Παρασκευή κλιμάκιο του Υπουργείου Παιδείας με επικεφαλής το Γενικό Γραμματέα, κ. Αγγελόπουλο, πήγε στις πυρόπληκτες περιοχές επειδή ανοίξαμε κάποια σχολεία για να μπορέσουν τα παιδιά να απασχολούνται κ.λπ.. Εκεί αυτοβούλως με δική τους απόφαση ήταν και ο Πρόεδρος της ΔΟΕ.
Γι’ αυτό πρέπει να αναγνωρίσουμε τη συμβολή των διδασκάλων μας σε αυτά τα ζητήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου