«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

 

Εγκύκλιος: Υπεύθυνοι Μαθητείας /Συντονιστές ομάδων υπευθύνων μαθητείας στις Π.Δ.Ε.


Υπουργείο παιδείας
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

1. Ο συντονιστής ή ο υπεύθυνος για τη μαθητεία στις Π.Δ.Ε. συνεργάζεται με τον «υπεύθυνο μαθητείας» σε κάθε Δ.Δ.Ε. της περιφέρειας του και είναι ο μόνος αρμόδιος για την επικοινωνία με το Υ.ΠΑΙ.Θ., μέσω της Π.Δ.Ε., σε περίπτωση που μετά από ενδελεχή έλεγχο όλων των δεδομένων και δικαιολογητικών και ενδεχομένη επικοινωνία απευθείας με τους επόπτες εκπαιδευτικούς και τον Διευθυντή του ΕΠΑ.Λ κρίνει ότι δεν μπορεί να επιλύσει τυχόν προβλήματα που μεταφέρονται από τις Δ.Δ.Ε.

2. Ο υπεύθυνος μαθητείας σε κάθε Δ.Δ.Ε. συνεργάζεται με τους εκπαιδευτικούς που διδάσκουν- εποπτεύουν στο «Μεταλυκειακό Έτος - Τάξη Μαθητείας» με σκοπό την ομαλή υλοποίηση του προγράμματος, καταγράφει τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζονται από εκπαιδευτικούς/επόπτες και μαθητευόμενους και απευθύνεται μέσω του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας μόνο στον «υπεύθυνο μαθητείας» της Π.Δ.Ε. στην οποία ανήκει.

Τα παραπάνω προβλέπει εγκύκλιος του Γενικού Γραμματέα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης , Κατάρτισης και Δια Βίου Μάθησης Γιώργο Βούτσινο.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου