«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016




Πεντάλοφος Βοΐου: Αναμνήσεις από το έπος του 40′ (Βίντεο)

Αναμνήσεις από το έπος του 40’ ήταν το θέμα που παρουσιάσθηκε στην εκπομπή forum Επικαιρότητας την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου στον τηλεοπτικό σταθμό του West Channel. Για τις γυναίκες της Πίνδου και την προσφορά τους στον Ελληνοιταλικό πόλεμο αναφέρθηκαν οι Ηρωίδες της Πίνδου, με καταγωγή από τον Πεντάλοφο Βοίου, οι κυρίες ΑΡΕΤΟΥΛΑ ΒΟΥΓΙΑ, ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΓΑΙΤΑΝΗ, ΕΥΘΥΜΙΑ ΚΟΥΜΠΟΥΛΟΥ, ΕΛΕΝΗ […]
Συνέχεια...



Kozan.gr: Απότιση φόρου τιμής από μαθητές, προσκόπους και οδηγούς για τον εορτασμό της Εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 (Φωτογραφίες-Βίντεο)

Απότιση φόρου τιμής από μαθητές, προσκόπους και οδηγούς , πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, στην κεντρική πλατεία Κοζάνης, παραμονή του εορτασμού της Εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940. Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες και τα βίντεο. Θανάσης Τέγος
Συνέχεια...
 

kozan.gr: Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων (από μαθητές σχολείων) στο Μνημείο της Αστυνομίας στην Πτολεμαΐδα (Φωτογραφίες-Βίντεο)

Τελέστηκε σήμερα, Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, στο Μνημείο της Αστυνομίας στην Πτολεμαΐδα, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων από  Σχολεία της πόλης. Δείτε το σχετικό βίντεο και φωτογραφίες που μας έστειλε ο Γιάννης Κατσανίκος.
Συνέχεια...
 

kozan.gr: H γιορτή του Μουσικού Σχολείου Πτολεμαΐδας, για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 (Φωτογραφίες-Βίντεο)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, στο Αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Πτολεμαΐδας, εκδήλωση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες και βίντεο  που μας έστειλε ο Γιάννης Κατσανίκος.
Συνέχεια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου