«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ


Ακούστε Τη Φωνή Της Ειδικής Αγωγής Και Εκπαίδευσης

  Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης

Σε λίγες μέρες περιμένουμε νέο νόμο για την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση της χώρας μας. Παρόλαυτα, η διαμόρφωση του νομοσχεδίου γίνεται από κλειστή επιτροπή χωρίς την εμπλοκή και συμμετοχή φορέων των γονέων και των εργαζομένων. Το νομοσχέδιο όμως θα κρίνει το μέλλον τόσο των μαθητών και των οικογενειών τους, όσο και των εργαζομένων στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση.
Ως αναπληρωτές εκπαιδευτικοί Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης που υπηρετούμε για περισσότερο από μια δεκαετία τη δημόσια εκπαίδευση θέτουμε το παρόν ψήφισμα υπό την κρίση κάθε εμπλεκόμενου και ευαισθητοποιημένου πολίτη. Σκιαγραφούμε ένα βασικό πλαίσιο αιτημάτων προς τον Υπουργό Παιδείας που αφορά χρόνια προβλήματα της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης. Ευελπιστούμε να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες υπογραφές για να ακουστεί η φωνή των ανθρώπων της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης.
 
To: 
Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ.Αρβανιτόπουλο, Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων
Ακούστε τη φωνή της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης 
ΨΗΦΙΣΜΑ 

ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Ο νέος νόμος της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης πρέπει να επιλύσει χρόνια προβλήματα με αποφασιστικές αλλαγές στη Στελέχωση, στη Διάγνωση, στη Φοίτηση των μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες. 
Για τη Στελέχωση της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης...Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου