«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Η νέα δομή του υπουργείου Παιδείας


Η επιτροπή Αξιολόγησης
ΡΕΠΟΡΤΑΖ:esos.gr
Η κατάργηση ή η μετατόπιση μιας Διεύθυνσης σε άλλη δομή δεν οδηγεί στο περιθώριο της εκπαιδευτικής διαδικασίας τη μαθητική εκείνη ομάδα , την οποία η Διεύθυνση αυτή επικουρεί, απάντησε στη Βουλή ο υπουργός Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλος, ύστερα από αναφορά του Βουλευτή Γιάννη Μιχελάκη , με αφορμή σχετική επιστολή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής.
Σε κάθε περίπτωση τονίζει ο κ. υπουργός , στο νέα οργανογράμματα των υπουργείων θα αποτυπωθούν οι αλλαγές που θα επέλθουν και στις δομές του χώρου ευθύνης του υπουργείου Παιδείας,
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ  για την αξιολόγηση των δομών των οργανικών μονάδων του
Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού
Η Επιτροπή συγκροτείται από εννέα Μέλη. Συντονιστής και Μέλη ορίστηκαν οι εξής:
Συντονιστής: Μαγνήσαλη Αγγελική, υπάλληλος με βαθμό Β’ του κλάδου ΠΕ Διοικητικής Οργάνωσης, της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης του Υ.ΔΙ.Μ.Η.Δ.
Μέλη:
1. Παπούλη Μιράντα, Επιθεωρητής-Ελεγκτής στο Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.
2. Άρχοντας Νικόλαος, μόνιμος υπάλληλος με βαθμό Γ’ του κλάδου ΠΕ Διοικητικής Οργάνωσης, Προϊστάμενος του Τμήματος Μεθόδων Εργασίας και Διαδικασιών της Διεύθυνσης Απλούστευσης Διαδικασιών και Παραγωγικότητας του Υ.ΔΙ.Μ.Η.Δ.
3. Παυλάκη Ελένη, μόνιμη υπάλληλος με βαθμό Γ’ του κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, Προϊσταμένη του Τμήματος Τηλεπικοινωνιών της Διεύθυνσης Κρατικών Αυτοκινήτων και Επικοινωνιών του Υ.ΔΙ.Μ.Η.Δ.
4. Λάντας Σωτήριος, μόνιμος υπάλληλος με βαθμό Δ’ του κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, του Τμήματος Πληροφορικής και Ανοικτής Διοίκησης της Διεύθυνσης Σχέσεων Κράτους-Πολίτη του Υ.ΔΙ.Μ.Η.Δ.
5. Πουτούκης Δημήτριος, μόνιμος υπάλληλος με βαθμό Β’ του κλάδου ΠΕ Ειδικού Προσωπικού, της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.
6. Πανταζής Δημήτριος, υπάλληλος με βαθμό Δ’ του κλάδου ΠΕ Δημοσιονομικών της Διεύθυνσης Προϋπολογισμού Γενικής Κυβέρνησης του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους του Υπουργείου Οικονομικών.
7. Λεβαντή Δάφνη, υπάλληλος με βαθμό Δ’ του κλάδου ΠΕ Διοικητικού, του Τμήματος Εθνικού Δημοτολογίου της Διεύθυνσης Αστικής και Δημοτικής Κατάστασης του Υπουργείου Εσωτερικών.
8. Βογιατζή Ιωάννα, μόνιμη υπάλληλος με βαθμό Δ’ του κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού του Τμήματος Ελέγχου της Διεύθυνσης Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Αθηνών Α’ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου