«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Εγκύκλιος Μεταθέσεων Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε. και ΚΕ.Δ.Δ.Υ. για το σχολικό έτος 2016-2017


Επισυνάπτεται η εγκύκλιος με θέμα: "Εγκύκλιος Μεταθέσεων Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε. και ΚΕ.Δ.Δ.Υ. για το σχολικό έτος 2016-2017".
Επισυναπτόμενα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (EGK_MET_EEP_EBP.pdf)EGK_MET_EEP_EBP.pdf[ΕΓΚΥΛΙΟΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΕΕΠ-ΕΒΠ 2017_ΩΛ4Ι4653ΠΣ-ΞΥ4]872 kB23-03-2017 18:59

 

 

Ηλεκτρονική εγγραφή των υποψηφίων αναπληρωτών-ωρομισθίων εκπαιδευτικών σχ. έτους 2017-2018


Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το σχολικό έτος 2017-2018 οι αιτήσεις αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα υποβληθούν ηλεκτρονικά μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Ο.Π.ΣΥ.Δ.) από τους ίδιους τους εκπαιδευτικούς.
Για την επίσπευση της διαδικασίας – μέχρι και την έκδοση της σχετικής πρόσκλησης – επισημαίνεται ότι από τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017 η ηλεκτρονική πλατφόρμα https://opsyd.sch.gr θα είναι διαθέσιμη για συμπλήρωση/διόρθωση συγκεκριμένων πεδίων της υποενότητας «Προσωπικά Στοιχεία» του ηλεκτρονικού φακέλου του εκπ/κού καθώς και για την εγγραφή νέων χρηστών για την απόκτηση ονόματος χρήστη και κωδικού πρόσβασης στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Ο.Π.ΣΥ.Δ..
Επισημαίνεται ότι για τη διαδικασία εγγραφής απαιτείται προσωπικός λογαριασμός πρόσβασης στο TAXISNET. Σε περίπτωση που ο υποψήφιος δεν έχει προσωπικούς κωδικούς TAXISNET θα πρέπει να απευθυνθεί άμεσα στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. για την έκδοσή τους. Για τη διευκόλυνση των υποψηφίων έχει αναρτηθεί στην ανωτέρω ιστοσελίδα σχετικό εγχειρίδιο οδηγιών (βλ. Εγχειρίδιο Εγγραφής και Σύνδεσης Χρήστη).
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

 

 

Τουρνουά Δημοτικών Σχολείων


Στα πλαίσια του 15ου Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών που θα διεξαχθεί στη πόλη της Κοζάνης το Σαββατοκύριακο 25-26 Μαρτίου, διοργανώθηκε τουρνουά Δημοτικών Σχολείων με συνεργασία της Α/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Κοζάνης και της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας, την υποστήριξη του Δήμου Κοζανης, της ΚΕΔΕ, της ΔΕΗ και των σωματείων Εθνικός Κοζάνης και ΑΟ Κοζάνης.
Συμμετείχαν 200 παιδιά από τα 18 Δημοτικά Σχολεία της πόλης της Κοζάνης.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου