Η Αικατερίνη Κατσιάνα, Eπίκ. καθηγήτρια  του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας  (στο τμήμα Eργοθεραπείας) , έχασε τη ζωή της σήμερα , το πρωί, σε τροχαίο δυστύχημα στην Εγνατία Οδό.

Λίγο μετά τις 09:00 το πρωί   στο ύψος της Τύριας στα Ιωάννινα  το αυτοκίνητο που οδηγούσε η Αικατερίνη Κατσιάνα,  εκτράπηκε της πορείας του και προσέκρουσε αρχικά σε μεταλλικά προστατευτικά κιγκλιδώματα και ακολούθως σε στύλο φωτισμού, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

 Στο ίδιο αυτοκίνητο   επέβαινε και ο 18χρονος γιος της, ο  οποίος απεγκλωβίστηκε από τους άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Η Αικατερίνη Κατσιάνα είχε ξεκινήσει από την Ελασσόνα με προορισμό την Κέρκυρα.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

“Σήμερα και περί ώρα 09:20, στο 57ο χιλιόμετρο της Εγνατίας Οδού, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 52χρονη ημεδαπή, στο οποίο επέβαινε και 18χρονος ημεδαπός, εκτράπηκε της πορείας του και προσέκρουσε αρχικά σε μεταλλικά προστατευτικά κιγκλιδώματα και ακολούθως σε στύλο φωτισμού, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της οδηγού και τον τραυματισμό του συνεπιβάτη. Προανάκριση για τη διερεύνηση των συνθηκών του δυστυχήματος ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων”.

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας αποχαιρετά την Κατερίνα Κατσιάνα

Με απύθμενη θλίψη, η πανεπιστημιακή μας οικογένεια αποχαιρετά ένα αγαπημένο μέλος της, την επίκουρη καθηγήτρια Κατερίνα Κατσιάνα, η οποία έφυγε τόσο άδικα και πρόωρα σήμερα από κοντά μας, έπειτα από τροχαίο δυστύχημα.

Η Κατερίνα υπήρξε μια μαχήτρια της ζωής, μια αξιόλογη επιστήμονας,ένας άνθρωπος με κοινωνικές ευαισθησίες τις οποίες προσέφερε τόσο στους φοιτητές της ως καθηγήτρια όσο και στο κοινωνικό σύνολο μέσα από τις πολυάριθμες δράσεις που συμμετείχε.

Η σκέψη μας βρίσκεται στην οικογένεια και τους οικείους της.

Καλό ταξίδι στο Φως, Κατερίνα…..

Συλλυπητήριο μήνυμα

Το Δ.Σ. του ΣΕΕΠΕΑ Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια για τον ξαφνικό χαμό της Επ. Καθηγήτριας στο τμήμα Εργοθεραπείας Δυτ.Μακεδονίας και μέλος ΕΕΠ Κατσιάνας Κατερίνας .

Η εκπαιδευτική κοινότητα από σήμερα είναι πιο φτωχή. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους της. Καλό ταξίδι Κατερίνα μας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.)

Εκ του Δ.Σ