«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

Αποτύπωση οργανικών θέσεων εκπαιδευτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

 

 

ΘΕΜΑ: Αποτύπωση οργανικών θέσεων εκπαιδευτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Με ευθύνη των Διευθυντών Εκπαίδευσης όσον αφορά στην ορθότητα των δηλωθέντων στοιχείων, πρέπει έως 28 Ιανουαρίου 2021, να αποσταλούν από την αρμόδια Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης συμπληρωμένοι οι συνημμένοι πίνακες στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου dprb@minedu.gov.gr.

Για τον υπολογισμό των οργανικών θέσεων ανά περιοχή μετάθεσης και κατά κλάδο και ειδικότητα, θα ληφθούν υπόψη:

  • όλες οι σχολικές μονάδες, συμπεριλαμβανομένων των δομών της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, των Μουσικών, Καλλιτεχνικών και Πειραματικών Σχολείων Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης, καθώς και των Πρότυπων και ΠειραματικώνΣχολείων.
  • οι ισχύουσες διατάξεις (Νόμοι, Υπουργικές Αποφάσεις κ.τ.λ.) αναφορικά με τα ωρολόγια προγράμματα και τις πρώτες αναθέσεις μαθημάτων, σύμφωνα με τις ισχύουσες Υ.Α., εγκυκλίους και οδηγίες που εκδίδονται αρμοδίως από τη Δ/νση Σπουδών, Προγραμμάτων και Οργάνωσης Δ.Ε., τη Δ/νση Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και τη Δ/νση Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης τουΥΠΑΙΘ.
    • Οι θέσεις για τα μαθήματα που διδάσκονται σε πρώτη ανάθεση από εκπαιδευτικούς περισσότερων του ενός κλάδων/ειδικοτήτων, κατανέμονται ισομερώς σε όλους τουςκλάδους/ειδικότητες.
Επισημαίνεται ότι ο μη σωστός έλεγχος εμπίπτει στις διατάξεις του εδαφίου β της παρ. 1 του άρθρου

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ, ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΚΙΚΑ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου