«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας



Η Συντονιστική και η Οργανωτική Επιτροπή του 1ου Πανελλήνιου Συνεδρίου για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας, που θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα 23, 24 και 25 Οκτωβρίου 2015, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων (Αρ. Πρωτ.: 11107/Δ2/22-01-2015)
καλούν όλους τους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, καθώς και Εκπαιδευτές Ενηλίκων αλλά και φοιτητές
να παρακολουθήσουν τις εργασίες του συνεδρίου μας (περισσότερες πληροφορίες στο δικτυακό τόπο: synedrio.eepek.gr και επικοινωνία στο e-mail: info@eepek.gr).
Χώρος διεξαγωγής:
Συνεδριακό Κέντρο, κτίριο Διοίκησης και Διαχείρισης Έργων του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας, Λάρισα (Περιφερειακή οδός).

Εργασίες του συνεδρίου:
Στο συνέδριο θα υπάρξουν 7 προσκεκλημένες ομιλίες διακεκριμένων πανεπιστημιακών δασκάλων από την Ελλάδα και την Κύπρο και θα παρουσιαστούν συνολικά 305 εργασίες εκπαιδευτικών, οι οποίες έτυχαν θετικής κρίσης από 2 τουλάχιστον κριτές. Πιο συγκεκριμένα θα παρουσιαστούν:
α) Πλήρη Άρθρα – Εισηγήσεις: 210 (εκ των οποίων 11 βιντεοεισηγήσεις). Αφορούν σε ολοκληρωμένα πρωτότυπα άρθρα και εργασίες όλων των ειδικοτήτων.
β) Εκπαιδευτικά Σενάρια όλων των ειδικοτήτων: 65.
γ) Εργαστηριακές παρουσιάσεις: 30. Αφορούν κυρίως σε workshops παρουσίασης διδακτικών προσεγγίσεων, διδακτικών εργαλείων και εφαρμογών Τ.Π.Ε. στην εκπαίδευση. Θα πραγματοποιηθούν σε αίθουσες διδασκαλίας ή εργαστήρια Η/Υ και θα έχουν διάρκεια 2 – 3 ώρες. Για την παρακολούθηση των εργαστηρίων (γύρω στα 20 άτομα ανά εργαστήριο) θα ανακοινωθεί αργότερα φόρμα εγγραφής και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για να εγγραφεί κάποιος σε εργαστήριο πρέπει προηγουμένως να έχει εγγραφεί στο συνέδριο.

1. Το πρόγραμμα του συνεδρίου θα ανακοινωθεί στις 4 Οκτωβρίου 2015.
2. Προς αποφυγή ταλαιπωρίας σε ουρές αλλά και για τη διευκόλυνση όλων (έκδοση βεβαιώσεων, έγκυρη εγγραφή σε εργαστήρια κλπ.), είναι προτιμότερο να γίνει έγκαιρη εγγραφή πριν την έναρξη του συνεδρίου, μέσα από το σύστημα http://synedrio.eepek.gr/index.php/eggrafi . Κόστος συμμετοχής: 20 € (για φοιτητές 10 €). Πληρωμή με κάρτα, e-banking ή με τραπεζική κατάθεση.


Από την Συντονιστική και Οργανωτική Επιτροπή

Επισυναπτόμενα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εκπαιδευτικής Καινοτομίας.pdf)1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εκπαιδευτικής Καινοτομίας.pdf[ΤΡΙΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ]1675 kB24-09-2015 20:32

 

 

 

 

 

Ημερίδες Επιμόρφωσης (Πανελλήνια Ένωση Καθηγητών Γερμανικής Γλώσσας)


Σας γνωστοποιούμε ότι η Πανελλήνια Ένωση Καθηγητών Γερμανικής Γλώσσας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.ΚΑ.ΓΕ.Π.Ε) διοργανώνει Ημερίδες επιμόρφωσης.
Οι ημερίδες θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη στις 13-09-2015 και στην Αθήνα στις 27-09-2015.
Τις ημερίδες μπορούν να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικοί Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης κλάδου ΠΕ07, χωρίς δαπάνη για το δημόσιο.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση www.deutsch.gr.



Επισυναπτόμενα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (Ημερίδες Επιμόρφωσης 773.pdf)Ημερίδες Επιμόρφωσης 773.pdf[ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ]478 kB24-09-2015 14:16

 

 

 

 

 

Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας Αποταμίευσης

Το Δίκτυο Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, οργανισμός άρρηκτα συνδεδεμένος με την έννοια της Αποταμίευσης, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Αποταμίευσης την 31η Οκτωβρίου, διοργανώνει εκδηλώσεις με σκοπό τη διάδοση της αξίας της αποταμίευσης.
Στο πλαίσιο αυτό, οι εκπρόσωποι των κατά τόπους καταστημάτων του Δικτύου Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο θα επισκεφθούν τις σχολικές μονάδες Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης, προκειμένου να διοργανωθούν ομιλίες και εκδηλώσεις.
Η διαδικασία θα γίνει σε συνεννόηση και με τη σύμφωνη γνώμη των Διευθυντών και του συλλόγου διδασκόντων των σχολικών μονάδων.
 
Επισυναπτόμενα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας Αποταμίευσης.pdf)Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας Αποταμίευσης.pdf[ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗΣ]487 kB24-09-2015 13:57

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου