«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Πίνακες Κατάταξης Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής (ΣΜΕΑΕ)

Υποβολή ενστάσεων από την Πέμπτη 01-10-2014 έως και την Παρασκευή 02-10-2015 σε οποιαδήποτε Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Υπουργείο παιδείας
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS
Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής των αιτήσεων για ένταξη στους πίνακες αναπληρωτών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης και του ελέγχου των δικαιολογητικών σύμφωνα με την ανωτέρω σχετική Υπουργική Απόφαση, καταρτίστηκαν προσωρινοί πίνακες αναπληρωτών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης σχολικού έτους 2015-2016 οι οποίοι και αναρτώνται στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης (Ο.Π.ΣΥ.Δ.) του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.
Δείτε εδώ τους Πίνακες Κατάταξης Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής (ΣΜΕΑΕ)
Από το υπουργείο Παιδείας καλούνται οι εκπ/κοί, που υπέβαλαν αίτηση σύμφωνα με την ανωτέρω σχετική Υπουργική απόφαση πρόσκλησης υποψηφίων, να ελέγξουν ενδελεχώς τους αναρτημένους πίνακες του κλάδου τους.
Σε περίπτωση, δε, που διαπιστώσουν τυχόν λάθη ή παραλείψεις επί των αναρτημένων στοιχείων οφείλουν να υποβάλουν ένσταση κατά των πινάκων αυτών από την Πέμπτη 01-10-2014 έως και την Παρασκευή 02-10-2015 σε οποιαδήποτε Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Σημειώνεται ότι θα παραλαμβάνονται ενστάσεις που αφορούν αποκλειστικά και μόνο:
α) στην ένταξη στους ανωτέρω πίνακες,
β) στην αλλαγή της σειράς κατάταξης, ήτοι για θέματα που έχουν να κάνουν με μοριοδότηση πραγματικής προϋπηρεσίας σε δομές Ειδικής Αγωγής και Εκπ/σης καθώς και των ακαδημαϊκών και κοινωνικών κριτηρίων του άρθρου 2 της αριθ. 128005/Δ2/08-08-2014 (ΦΕΚ 2217/13.08.2014 τ.Β ́) Υπουργικής Απόφασης με θέμα «Ρύθμιση θεμάτων πρόσληψης αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών στις δομές της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης», εκπλήρωση στρατιωτικών υποχρεώσεων και βαθμό και ημερομηνία κτήσης Πτυχίου και
γ) στην κτήση ή μη παιδαγωγικού Πτυχίου.
Οι εν λόγω ενστάσεις θα υποβάλλονται υποχρεωτικά με ηλεκτρονική καταχώριση στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης (Ο.Π.ΣΥ.Δ.) του Υπουργείου Παιδείας [μέσω του σχετικού πεδίου «Αιτήσεις Ενστάσεων 2015» του Ο.Π.ΣΥ.Δ.], όπου θα καταγράφονται το αντικείμενο της ένστασης, η περιγραφή αυτής καθώς και τα συνημμένα έγγραφα.
Κατόπιν, οι οικείες Διευθύνσεις Π.Ε. & Δ.Ε., στο τέλος της ημέρας, θα αποστέλλουν μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (email Α/θμιας: t09ppe1@minedu.gov.gr, email Β/θμιας: t09pde1@minedu.gov.gr ) ή μέσω τηλεομοιοτυπίας (fax Α/θμιας : 210 3442582, fax Β/θμιας : 210 3442867) στα αρμόδια, κατά περίπτωση εκπ/κού κλάδου, Τμήματα της Κ.Υ. του Υπουργείου μόνο τα συνημμένα έγγραφα που καταγράφτηκαν στην ηλεκτρονική καταχώριση στο Ο.Π.ΣΥ.Δ. συνοδευόμενα από σχετικό διαβιβαστικό έγγραφο που θα περιέχει κατάσταση με το σύνολο των υποψηφίων που υπέβαλαν ένσταση (με στοιχεία του κλάδου και Α.Φ.Μ.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου