«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2025

Πανεπιστήμια: Πόσοι φοιτητές πάνε προς διαγραφή –  35.000 αιτήθηκαν παράταση σπουδών

Με το τέλος του 2025 ολοκληρώνεται η δεύτερη φάση εφαρμογής του νόμου που αφορά τη διαγραφή ανενεργών φοιτητών από τα ελληνικά δημόσια πανεπιστήμια. Σύμφωνα με το ισχύον πλαίσιο, την 31η Δεκεμβρίου θα διαγραφούν αυτομάτως όσοι έχουν ξεπεράσει την ανώτατη χρονική διάρκεια φοίτησης.


Newsroom


Από το ΙΕΚ στο Πανεπιστήμιο: Τι χρειάζεται να γνωρίζεις
ΠΑΙΔΕΙΑ

Από το ΙΕΚ στο Πανεπιστήμιο: Τι χρειάζεται να γνωρίζεις

Πολλοί απόφοιτοι ΙΕΚ αναρωτιούνται: «Μπορώ να εισαχθώ σε πανεπιστήμιο μέσω κατατακτηρίων;» Η απάντηση είναι ναι, υπό ορισμένες προϋποθέσεις. Ωστόσο, αυτή η διαδρομή έχει λεπτές διακρίσεις, σημαντικές δυσκολίες αλλά και σημαντικά πλεονεκτήματα — ειδικά αν γίνει με σωστό σχεδιασμό.

Διαχείριση κρίσεων στο σχολείο: Πώς αντιμετωπίζουμε επιθετική συμπεριφορά και εντάσεις
ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαχείριση κρίσεων στο σχολείο: Πώς αντιμετωπίζουμε επιθετική συμπεριφορά και εντάσεις

Η διαχείριση κρίσεων στο σχολείο αποτελεί κρίσιμο ζήτημα για τη διασφάλιση ενός ασφαλούς και λειτουργικού εκπαιδευτικού περιβάλλοντος, καθώς περιστατικά επιθετικής συμπεριφοράς και εντάσεων εμφανίζονται όλο και συχνότερα στη σχολική καθημερινότητα….

iPaidia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου