«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023 και ώρες 13:30 με 15:00 θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή ημερίδα ενημέρωσης για τη Βασική Δράση 2, στον τομέα της Σχολικής Εκπαίδευσης.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Περιφερειακή Διεύθυνση Ν. Αιγαίου και την Εθνική Υπηρεσία eTwinning σε συνεργασία με το ΙΚΥ. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο κ. Τάσος Μπάρμπας, συντονιστής Βασικής Δράσης 2 στον τομέα της Σχολικής Εκπαίδευσης και TCA officer.

Το link για την παρακολούθηση της εκδήλωσης είναι το εξής: https://www.etwinning.gr/actions/etwinning-iky/1198-erasmus-2023-erasmus-2

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν έγγραφη ένσταση κατά των πινάκων μέσα σε τρεις (3) εργάσιμες ημέρες από την επόμενη της ανάρτησής τους. Οι ενστάσεις υποβάλλονται μέσω της ίδιας ειδικής εφαρμογής υποβολής αιτήσεων.

Πίνακες

Στο πλαίσιο της πράξης «ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΣΤΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ (ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ Β’ ΕΠΙΠΕΔΟΥ Τ.Π.Ε.) / B' ΚΥΚΛΟΣ», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού – Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2014-2020, δημοσιεύθηκε στην Πύλη Ενημέρωσης της πράξης (https://e-pimorfosi.cti.gr) ανακοίνωση σχετικά με την έναρξη υποβολής αιτήσεων συμμετοχής των εκπαιδευτικών στα προγράμματα επιμόρφωσης Β2 επιπέδου ΤΠΕ που θα υλοποιηθούν από τον Μάρτιο έως τον Ιούνιο 2023

Η σχετική ανακοίνωση είναι διαθέσιμη εδώ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου