«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

Τα ονόματα των εκπαιδευτικών που μετατάσσονται σε θέσεις διοικητικών υπαλλήλων


ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

 Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η απόφαση με την οποία   μετατάσσονται εκπαιδευτικοί σε θέσεις κλάδων μόνιμων διοικητικών υπαλλήλων των Περιφερειακών Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και των Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ ΦΕΚ

Η περαιτέρω κατανομή των θέσεων και η οριστική τοποθέτηση εκάστου μετατασσόμενου εκπαιδευτικού σε συγκεκριμένη Υπηρεσία εντός του νομού μετάταξης, θα πραγματοποιηθούν με απόφαση του οικείου Περιφερειακού Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ύστερα από πρόταση του οικείου Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Διοικητικού Προσωπικού (Π.Υ.Σ.ΔΙ.Π.).

Μέχρι την οριστική τοποθέτηση, οι υπάλληλοι τοποθετούνται προσωρινά στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που αναφέρονται στους ως άνω Πίνακες μετάταξης, όπου οφείλουν να παρουσιαστούν εντός είκοσι (20) ημερών από τη λήψη της παρούσας, για την ανάληψη των καθηκόντων τους.

Οι μετατασσόμενοι εκπαιδευτικοί που συμπεριλαμβάνονται στους ως άνω Πίνακες μετάταξης θα επανακαταταχθούν βαθμολογικά και, στην περίπτωση μετάταξης σε κλάδο κατώτερης κατηγορίας, μισθολογικά σύμφωνα με τα οριζόμενα στις διατάξεις του ν. 4369/2016 (Α’ 33), του ν. 4354/15 (Α’ 176) και την υπ’ αρ. 273/2017 γνωμοδότηση του Γ’ Τμήματος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους (ΑΔΑ:Ω62ΠΟΡΡΕ-9ΡΤ).

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου