«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021

Δίωρη διαδικτυακή συνάντηση Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης με τον Γενικό Γραμματέα του υπ. Παιδείας για τη νέα σχολική χρονιά

Οι Περιφερειακοί Διευθυντές ρώτησαν τον Αλ. Κόπτση εάν οι “κρίσεις” των στελεχών εκπαίδευσης, σύμφωνα με το esos, θα ξεκινήσουν από τους τις 13 θέσεις Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Ο προγραμματισμός του νέου σχολικού έτους και το χρονοδιάγραμμα ενεργειών από τους Διευθυντές Εκπαίδευσης και Διευθυντές Σχολείων, συζητήθηκαν στη σημερινή πρωινή διαδικτυακή συνάντηση των  Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης με τον Γενικό Γραμματέα του υπ. Παιδείας Α. Κόπτση.

Στη συνάντηση η οποία κράτησε δύο ώρες:

Α. Οι Περιφερειακοί Διευθυντές Εκπαίδευσης διατύπωσαν προτάσεις προς τον Γενικό Γραμματέα, για τη διαχείριση του εκπαιδευτικού προσωπικού, τη λειτουργία των σχολικών μονάδων κλπ.

Β. Ο Γενικός Γραμματέας κατέγραψε τις προτάσεις και είπε προς τους Περιφερειακούς Διευθυντές Εκπαίδευσης  πως τις επόμενες ημέρες θα σταλούν άτυπες οδηγίες με το χρονοδιάγραμμα ενεργειών.

Οι Περιφερειακοί Διευθυντές ρώτησαν τον Αλ. Κόπτση εάν οι “κρίσεις” των στελεχών εκπαίδευσης, σύμφωνα με ρεπορτάζ του esos,  θα ξεκινήσουν από τους τις 13 θέσεις Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης.

Ο Γενικός Γραμματέας απάντησε ότι δεν γνωρίζει να  έχει συζητηθεί κάτι τέτοιο.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου