«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Υφ. Παιδείας: Μέσα στο 2021 οι 5.250 μόνιμοι διορισμοί


ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Θα έχουμε μόνιμους διορισμούς στη Γενική Εκπαίδευση, πέντε χιλιάδες διακόσιους πενήντα μέσα στο  2021, αφού τελειώσει την εργασία και το ΑΣΕΠ και βέβαια θα ακολουθήσουν και άλλοι πέντε χιλιάδες διακόσιοι πενήντα, σύνολο δέκα χιλιάδες πεντακόσιοι στη Γενική Εκπαίδευση.

Αυτό ανακοίνωσε σήμερα στη Βουλή η υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη, ενώ για το πρόβλημα με το παράβολο είπε «επειδή το έχουμε συζητήσει πάρα πολλές φορές, είναι θέμα ΑΣΕΠ, έχει απαντήσει και ο υπουργός Εσωτερικών εδώ και είναι ένα θέμα για το οποίο από τη στιγμή που έχουν εκδοθεί οι προσωρινοί πίνακες, επειδή μιλήσατε για ένα θέμα διόρθωσης ή ένταξης, έχουμε προχωρήσει ήδη σε προσλήψεις αναπληρωτών».
 
Την ίδια στιγμή , τόνισε η υφυπουργός, και για τις περιπτώσεις των ενστάσεων, γιατί καταλαβαίνουμε ότι στο σύνολο των εκατόν εξήντα επτά χιλιάδων εξακοσίων εβδομήντα αιτήσεων, που έχουμε μέσα αρκετές ενστάσεις και θα δούμε πόσες είναι στην πορεία, είναι και οι περιπτώσεις του παραβόλου, αυτές, λοιπόν, δεν είναι περιπτώσεις οι οποίες αποκλείστηκαν από διορισμό.

Αυτά , πρόσθεσε η Σ. Ζαχαράκη, είναι πράγματα τα οποία ούτως ή άλλως θα τα αξιολογήσει ο ΑΣΕΠ με το τι θα κάνει με τις περιπτώσεις αυτές των συμμετεχόντων και συμμετεχουσών οι οποίες έχουν περιπτώσεις ενστάσεων.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου