«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

Οι γονείς του Πολυμύλου Κοζάνης αντιδρούν στην πρόταση συγχώνευσης του δημοτικού σχολείου με του Αγίου Δημητρίου

Την αντίθεση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Πολυμύλου Κοζάνης, συναντάει η πρόταση συγχώνευσης με το δημοτικό σχολείο του Αγίου Δημητρίου, ως αποτέλεσμα τα παιδιά του Πολυμύλου να χρειάζεται να μεταφέρονται καθημερινά από τον Πολύμυλο προς τον Άγιο Δημήτριο.

Όπως τόνισε μιλώντας στον «Π» ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Πολυμύλου, πρόκειται συνολικά για οκτώ παιδιά που θα μεταφέρονται καθημερινά στο σχολείο με ταξί (επτά για το δημοτικό σχολείο και ένα νήπιο). Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων εκφράζει την αντίθεσή του, τονίζοντας πως υπάρχει μεγάλη απόσταση μετακίνησης, το χειμώνα επικρατούν στην περιοχή άσχημες καιρικές συνθήκες, ενώ επίσης, τονίζουν πως στο σχολείο τους υπάρχει άριστη υποδομή για να γίνονται τα μαθήματα.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Ως πρόεδρος γονέων και κηδεμόνων Πολύμυλου σας γνωστοποιούμε την πλήρη αντίθεσή μας για την πρόταση συγχώνευση του Δημοτικού σχολείου Πολύμυλου με το Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου. Για τους εξής λόγους. 1 Μεγάλη απόσταση μετακίνηση των μαθητών. 2 Αδυναμία μετάβασης των γονέων.3 Αδυναμία συνεργασία γονέα και δασκάλου.4 Την ασφάλεια μετακίνηση των μαθητών. 5 Τις ιδιαίτερες άσχημες καιρικές συνθήκες. 6 Περιβαλλοντικοί λόγοι. 7 Την υποβάθμιση τής τοπικής κοινωνίας. 8 Τη Αξιόλογη Υλικοτεχνική Υποδομή που έχουμε στο Δημοτικό Σχολείο μας.

Παρακαλώ τους βουλευτές ΠΕ Κοζάνη τον Περιφερειάρχη και Δήμαρχο Κοζάνης να δώσουν μια λύση στο πρόβλημα μας.Σας ευχαριστώ πολύ».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου