«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης καλεί : τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς κλάδων  ΠΕ08,  ΠΕ79 και ΠΕ91 καθώς και των ΠΕ70 Braille, ΠΕ70 ΕΝΓ και ΠΕ60 Braille να υποβάλουν δήλωση τοποθέτησης στα επισυναπτόμενα λειτουργικά κενά από σήμερα Τετάρτη 26-08-2020 έως και αύριο Πέμπτη 27-08-2020 και ώρα 12:00 μμ.

Η αίτηση υποβάλλεται με έναν από τους παρακάτω τρόπους :

  • Με τηλεομοιοτυπία  στο 24610 47235
  • Με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο pyspe@dipe.koz.sch.gr  (αφού υπογραφεί και σκαναριστεί η αίτηση)

Σημειώνεται ότι κατά την τοποθέτηση πιθανόν να τροποποιηθούν τα κενά με βάση τον αριθμό των αναπληρωτών που θα αναλάβουν υπηρεσία και η τοποθέτηση θα γίνει με προτεραιότητα τις διδακτικές ώρες του πρωινού κύκλου.

Στην δήλωση τοποθέτησης πρέπει να δηλωθούν, κατά σειρά προτίμησης, όλες οι σχολικές μονάδες ή ομάδες σχολείων που διατίθενται προς κάλυψη. Σε ενδεχόμενη, δε, παράλειψη υποβολής εμπρόθεσμης δήλωσης προτίμησης, ο υποψήφιος τοποθετείται τελευταίος. Αποκλειστικό κριτήριο τοποθέτησης αναπληρωτών και ωρομισθίων εκπαιδευτικών και μελών Ε.Ε.Π. - Ε.Β.Π. σε σχολεία της ίδιας περιοχής πρόσληψης αποτελεί η σειρά κατάταξης στους αξιολογικούς πίνακες του Α.Σ.Ε.Π., βάσει της οποίας και διενεργήθηκε η πρόσληψη. Ειδικά στην Ε.Α.Ε., κατά τη διαδικασία τοποθέτησης προηγούνται οι προσληφθέντες από τους κύριους πίνακες, ακολουθούν αυτοί από τους επικουρικούς και, έπονται αυτοί από τους πίνακες γενικής εκπαίδευσης.

Τα κενά Ειδικής Αγωγής θα ανακοινωθούν αύριο μετά και την εισήγηση του ΚΕΣΥ Κοζάνης.

Για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς των κλάδων ΠΕ60, ΠΕ06, ΠΕ07 και ΠΕ86 θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση.

 

Δείτε τον Πίνακα Κενών

Αίτηση τοποθέτησης

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου