«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Επιμόρφωση Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Στερεάς Ελλάδας


ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS
Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες της τριήμερης επιμόρφωσης των Συντονιστών Εκπαιδευτικού  Έργου του Περιφερειακού Κέντρου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕΚΕΣ) Στερεάς Ελλάδας.
Οι Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου του ΠΕΚΕΣ επιμορφώθηκαν στις θεματικές ενότητες:
α) «Ο ρόλος του ΠΕΚΕΣ στον Προγραμματισμό και την Αποτίμηση του Εκπαιδευτικού Έργου των Σχολικών Μονάδων» με Εισηγητή τον κ. Ρουσσάκη Ιωάννη, Επίκουρο Καθηγητή στα Παιδαγωγικά: Εκπαιδευτικός Σχεδιασμός και Παιδαγωγικές Πρακτικές στο Παιδαγωγικό Τμήμα Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας,
β) «Εκπαιδευτική Ηγεσία και Επαγγελματική Ανάπτυξη των Εκπαιδευτικών» με Εισηγητή τον κ. Ιορδανίδη Γεώργιο, Αναπληρωτή Καθηγητή στην Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Φλώρινας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και
γ) «Ζητήματα Ενταξιακής Εκπαίδευσης» με Εισηγήτρια την κ. Βλάχου Αναστασία, Καθηγήτρια Ειδικής Αγωγής και Εκπαιδευτικής Ένταξης στο Παιδαγωγικό Τμήμα Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Στην τριήμερη επιμόρφωση συμμετείχαν όλοι οι Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου του ΠΕΚΕΣ Στερεάς Ελλάδας, ο Οργανωτικός Συντονιστής Δρ. Χρίστος Μαρκαντώνης και ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας κ. Χρήστος Δημητρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου