«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ
Παπαγιάννη 3
Τ.Κ.  50131 Κοζάνη
Τηλ –fax 2461034739
Πληροφ:Κωτούλας Αθαν:6977735281                                        
Email: sypekoz@gmail.com                                                                          
                    
Κοζάνη 25/1/2019
Αρ.Πρωτ: 10
           
 ΠΡΟΣ: ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
       
     Θέμα: « Διεκδίκηση αναδρομικών 13ου και 14ου μισθού »
Μετά από τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας - ΔΟΕ - της 23ης Ιανουαρίου, ενημερωθήκαμε σχετικά με τη διεκδίκηση της επαναφοράς των εισοδημάτων των εργαζομένων στην προ μνημονιακών περικοπών εποχή καθώς και της επιστροφής σ’ αυτούς όλων των αποδοχών που τους στέρησαν οι πολιτικές σκληρής λιτότητας.
Ενημερώσαμε τους συναδέλφους μας,εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης (Δήμοι Κοζάνης, Βοΐου και Σερβίων-Βελβεντού),με τα σχετικά έγγραφα της ομοσπονδίας που σας επισυνάπτουμε.Θεωρήσαμε σωστό να απευθυνθούμε σε εσάς ως Δ.Σ.,να απευθυνθείτε στα μέλη σας και να δηλώσουν όσοι επιθυμούν να αναλάβουν τη σχετική υπόθεση.
Περιμένουμε - όσο το δυνατόν ταχύτερα (μέχρι την Τετάρτη 31/1)  - την απάντησή σας,ώστε να ενημερώσουμε έγκαιρα τους συναδέλφους μας.  Αναμένουμε κάποια λίστα μελών σας όσων ενδιαφέρονται  ή  την περίπτωση να συμμετέχουν όλα τα μέλη σας .
Εμείς από την πλευρά μας δεν μπορούμε να δεσμευτούμε για κάθε μέλος σας,να αναλάβει συγκεκριμένο αριθμό υποθέσεων μελών μας. Απλώς ενημερώνουμε και εξυπηρετούμε τα μέλη μας προς αυτή την κατεύθυνση.
Εξάλλου όπως καλύτερα εσείς γνωρίζετε,ο καθένας έχει δικαίωμα άσκησης ή μη αγωγής. Αποτελεί ατομική απόφαση του κάθε συναδέλφου μας να ορίσει εκείνος όποιον δικηγόρο επιθυμεί.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΩΤΟΥΛΑΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
              Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
             ΒΙΛΔΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
                                                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου