«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018


Μετά την ανοιχτή συζήτηση με συναδέλφους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ένωσης σχετικά με το προσχέδιο του αθλητικού νόμου που βρίσκεται στη διαβούλευση, το Δ.Σ. συνέχισε με την ενδελεχή επεξεργασία κατά άρθρο του προτεινόμενου νομοσχεδίου.
Ουσιαστικά πρόκειται για ένα προσχέδιο νόμου το οποίο υποβαθμίζει την επιστήμη της φυσικής αγωγής και καταβαραθρώνει την αξιοπρέπεια του επαγγέλματος των πτυχιούχων φυσικής αγωγής.
Τα όποια σχόλια κατά άρθρο δεν εμφανίζονται στην ¨ανοιχτή¨ διαβούλευση! Θα επιδιώξουμε συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού για να καταθέσουμε τη δυσαρέσκεια και τη διαφωνία μας. Αλλά και την πρότασή μας επί των συγκεκριμένων άρθρων.
Αυτονόητο είναι επίσης ότι θα ξεκινήσουμε νέο κύκλο επαφών με όλα τα κόμματα της βουλής ενημερώνοντας τα για τις θέσεις μας.
Στα θετικά καταγράφουμε την αντίδραση της Σχολής Ε.Φ.Α.Α. του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (το ψήφισμα το αναρτήσαμε ήδη) που βάζει λουκέτο και καλεί την κυβέρνηση να αποσύρει το νομοσχέδιο. Αναμένουμε ανάλογη αντίδραση και από τις άλλες Σχολές ΕΦΑΑ καθώς επίσης και από τους συλλόγους φοιτητών των Σχολών ΕΦΑΑ!!
Τέλος καλούμε όλα τα νομαρχιακά μας τμήματα να πράξουν αναλόγως!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου