«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Τρίτη 20 Ιουνίου 2017



 Ανοικτό δημόσιο κάλεσμα της ΑΕΕΚΕ στις αγωνιστικές και προοδευτικές δυνάμεις του κλάδου, εν όψει της 86ης Γενικής Συνέλευσης της ΔΟΕ



Η Ανεξάρτητη Ενωτική Εκ-Κίνηση Εκπαιδευτικών ΠΕ, ως ο βασικός συνδικαλιστικός πόλος των αδέσμευτων και ανεξάρτητων σχημάτων σε πανελλαδικό επίπεδο που έχουν προοδευτικό προσανατολισμό για τη Δημόσια Εκπαίδευση, απευθύνει δημόσιο κάλεσμα σε όλες τις δημοκρατικές, ανένταχτες και προοδευτικές δυνάμεις και ανεξάρτητους αντιπροσώπους του συνδικαλιστικού κινήματος των εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, ενόψει της 86ης Γενικής Συνέλευσης της ΔΟΕ, την Πέμπτη 22 Ιουνίου και ώρα 13:00 μ.μ. στα γραφεία της ΑΔΕΔΥ.

 Σκοπός του καλέσματος είναι ο ανοιχτός διάλογος για όλα τα επίκαιρα ζητήματα που απασχολούν το Δημόσιο Σχολείο και τον Εκπαιδευτικό και συνάμα την διαμόρφωση ενός προοδευτικού μετώπου προκειμένου  να σπάσουμε το απόστημα της χρόνιας συντηρητικής και νεοδεξιάς «συγκυβέρνησης» ΔΑΚΕ-ΔΗ.ΣΥ (ΠΑΣΚ) στο Δ.Σ. της ΔΟΕ, που έχει καθηλώσει τον κλάδο σε ένδεια προτάσεων, αγωνιστική απραξία και δίχως στρατηγική στόχευση για τα μεγάλα & ακανθώδη θέματα του Κλάδου.

Η Ανεξάρτητη Ενωτική Εκ-Κίνηση Εκπαιδευτικών Π.Ε. πιστή στις αρχές και στις αξίες της θεωρεί πως η βάση του εκπαιδευτικού κόσμου απαιτεί ευρύτερες κοινωνικο-πολιτικές συνεργασίες και συγκλήσεις που θα ανατρέψουν το κομματικό συνδικαλισμό του Χθες και θα οδηγήσουν το εκπαιδευτικό κίνημα σε αλλαγή σελίδας με όχημα την αδέσμευτη εκπροσώπηση, την αγωνιστική και προοδευτική ταυτότητα για τη διαμόρφωση των αιτημάτων και των διεκδικήσεων του Κλάδου μας.



ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΕΚ-ΚΙΝΗΣΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε.

ΕΝΟΤΗΤΑ  ΑΓΩΝΑΣ  ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου