«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Διευκρινίσεις για τις εκλογές επιλογής Διευθυντών στα Μουσικά Σχολεία


Υπουργείο παιδείας
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS
 
 1. Προκειμένου να διασφαλιστεί το απρόσκοπτο της διαδικασίας της ψηφοφορίας για την επιλογή Διευθυντών Σχολικών Μονάδων, η οποία έχει οριστεί για την Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2015, το κάθε Μουσικό Σχολείο μπορεί να ορίσει ως τρίτη ημέρα των εισαγωγικών εξετάσεων για την εισαγωγή μαθητών στην Α’ τάξη Γυμνασίου, εφ’ όσον κριθεί απαραίτητο για τη διευκόλυνση της ψηφοφορίας, τη Δευτέρα, 22 Ιουνίου αντί της Παρασκευής 19 Ιουνίου.
Οι Διευθυντές των Μουσικών Σχολείων ενημερώνουν γραπτώς την Καλλιτεχνική Επιτροπή για την επιλογή της ημερομηνίας μέχρι τη Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2015.
2. Η διαδικασία της εξέτασης βάσει των μουσικών παραδειγμάτων (ψηφιακός δίσκος) θα ολοκληρωθεί υποχρεωτικά για όλα τα μουσικά σχολεία την πρώτη ημέρα σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. 64658/Δ2/24.4.2015 έγγραφο, δηλαδή την Τετάρτη, 17 Ιουνίου».
Τις παραπάνω διευκρινίσεις κάνει η Καλλιτεχνική Επιτροπή Μουσικών Σχολείων του υπουργείου Παιδείας, σχετικά με τις εισαγωγικές εξετάσεις στην Α΄ τάξη Μουσικού Γυμνασίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου