«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

                            
Παπαγιάννη 3 , 50100 Κοζάνη         Προς: Τα Μέλη του Συλλόγου μας
Τηλ –fax 24610 34739  
Ε-mail: sypekoz@gmail.com 
                    ΔΗΠΕΘΕ    ΚΟΖΑΝΗΣ
«Ένας πολίτης υπεράνω πάσης υποψίας»
Κυριακή 4 Μαΐου & την Δευτέρα 5 Μαΐου.
Το ΔΣ του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης και σε συνεργασία με την ΕΛΜΕ Κοζάνης και τον Σύλλογο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης προσφέρει μία ειδική παράσταση με σκοπό τα έσοδα να διατεθούν σε άπορους μαθητές.
Στο πρώτο μέρος θα προβληθούν αποσπάσματα από την εκπομπή της ΕΤ3 που προβλήθηκε το 2013 με τίτλο « Η ζωή και η δράση ενός Παπαφιώτη». Αναφέρεται στο έργο και στην προσφορά του Παπάφειου Ορφανοτροφείου της Θεσσαλονίκης.
Κεντρικό πρόσωπο της εκπομπής ήταν ο απόφοιτος του ορφανοτροφείου και μέλος του ΔΣ του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης Λευτέρης Ελευθεριάδης, που ανασύρει από την μνήμη του εκείνη την εποχή. Μία εποχή γεμάτη δυσκολίες, αλλά και όνειρα, που έχει πολλά κοινά σημεία με τις μέρες που βιώνουμε όλοι μας. Στο δεύτερο μέρος ο Λευτέρης Ελευθεριάδης θα μας παρουσιάσει το επίκαιρο  μονόπρακτο του Αντώνη Δωριάδη «Ένας πολίτης υπεράνω πάσης υποψίας», σε σκηνοθεσία και μουσικά επιμέλεια του καλλιτεχνικού  διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Γιάννη Καραχισαρίδη.
Η παράσταση θα δοθεί στην Αίθουσα Τέχνης την Κυριακή 4 και την Δευτέρα 5 Μαΐου στις 9:00 το βράδυ. Η γενική είσοδος θα είναι 5 €. Η είσπραξη θα δοθεί εξ ολοκλήρου στους συλλόγους, με σκοπό να στηρίξουν τα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Σχετικό βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου