«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Ελεύθερος ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ και 16 ακόμη διαδηλωτές εκπαιδευτικοί



ΡΕΠΟΡΤΑΖ:esos.gr
Ελεύθεροι αφέθησαν από την Αστυνομία οι 17 εκπαιδευτικοί  που προσήχθησαν  το πρωί κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης  που διοργάνωσε η ΟΛΜΕ με τους  σχολικούς φύλακες
Η Αστυνομία έκανε χρήση χημικών για να απομακρύνει τους διαδηλωτές, όταν μια ομάδα περίπου 20 ατόμων προσπάθησε να εισέλθει στον προαύλιο χώρο του υπουργείου.
Η ένταση επεκτάθηκε  ,  γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα ένας   εκπαιδευτικός να χάσει τις αισθήσεις του. Στον εκπαιδευτικό προσφέρθηκαν    οι πρώτες βοήθειες.
Μεταξύ των 17 εκπαιδευτικών που προσήχθησαν ήταν και ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ Θ. Κοτσιφάκης, ο  οποίος βρίσκεται σε διαθεσιμότητα.

 ΟΛΜΕ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
            Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη σύλληψη συναδέλφων μας εκπαιδευτικών και σχολικών φυλάκων που διαμαρτύρονταν ενάντια στην πολιτική Κυβέρνησης – Ε.Ε. – ΔΝΤ μια πολιτική, που καταδικάζει στην ανεργία χιλιάδες εργαζόμενους του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.
          
Καταγγέλλουμε τη σύλληψη του Προέδρου της ΟΛΜΕ Θέμη Κοτσιφάκη, και άλλων συναδέλφων μας, οι οποίοι βρίσκονται σε διαθεσιμότητα και διαδήλωναν ειρηνικά, έξω από το Υπ. Διοικ. Μεταρρύθμισης ενάντια στην εξαθλίωσή τους.
 •         Απαιτούμε να αφεθούν αμέσως ελεύθεροι.
•         Απαιτούμε να μην απολυθεί κανείς εκπαιδευτικός και κανείς εργαζόμενος.
•         Κανένας εργαζόμενους δεν περισσεύει. Να γυρίσουν όλοι στις δουλειές τους.
•         Παλεύουμε για μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους.



φΩΤΟ:EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου