«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Δ.Ο.Ε.

      
Αρ. Πρωτ.320 Αθήνα 29/10/2013
Προς
Τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε.

ΟΛΟΙ
  • ΣΤΟ ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 31/10/2013 ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ
  • ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 6/11/2013
ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ ΣΤΙΣ 11:00 π.μ.
Συναδέλφισσα, συνάδελφε,
        Κλιμακώνουμε - δυναμώνουμε και διευρύνουμε τον αγώνα μας. Αντιστεκόμαστε στις ανάλγητες, άδικες και αντιλαϊκές μνημονιακές πολιτικές που θέλουν να «γονατίσουν» τους εργαζόμενους και να «κλέψουν» τη ζωή μας.
        Αντιστεκόμαστε στις πολιτικές που «συρρικνώνουν» τα δημόσια κοινωνικά αγαθά, που δημιουργούν στρατιές ανέργων, σκορπούν και καλλιεργούν φοβικά σύνδρομα και οδηγούν την κοινωνία μας στην εξαθλίωση.
        Οι Έλληνες εκπαιδευτικοί βιώνουν καθημερινά αυτή την πολιτική που διαλύει τη δημόσια και δωρεάν εκπαίδευση, τους υποβαθμίζει οικονομικά και επιστημονικά, «εξαφανίζει» τα συνταξιοδοτικά και ασφαλιστικά δικαιώματα, φέρνει αδιοριστία και ανεργία.
        Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. σε καλεί να συμμετέχεις:
  • Στα πλαίσια των κοινών πανεκπαιδευτικών αγώνων στο συλλαλητήριο που συνδιοργανώνουν Δ.Ο.Ε. και Ο.Λ.Μ.Ε. στις 31/10/2013 το απόγευμα στην Αθήνα (6:00 μ.μ.) στα Προπύλαια αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.
  • Στη Γενική Απεργιακή Κινητοποίηση στις 6/11/2013 που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ με τη ΓΣΕΕ κάνοντας μεταξύ άλλων δεκτή την πρόταση - απόφαση του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. (όπως αυτή καταγράφηκε στις 18/10/2013), να συντονίσει τον κοινό αγώνα όλων των εργαζομένων απέναντι στις καταστροφικές μνημονιακές κυβερνητικές πολιτικές που βιώνει ο τόπος.
                      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου