«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

H φετινή καθυστέρηση στις αποσπάσεις έχει ξεπεράσει κάθε δεδομένο,αφού είμαστε στα τέλη Αυγούστου και η ''Ομηρία'' των συναδέλφων συνεχίζεται.
Είμαστε πλέον  βέβαιοι ότι η κρίση δεν είναι μόνο οικονομική όπως επικαλούνται,αλλά και κοινωνική,ενώ βέβαια υπάρχει και κρίση αρχών και αξιών στην χώρα μας.

Δεν είναι δύσκολο ν’ αντιληφθεί κανείς, ότι τα «χαρτιά» σήμερα  έχουν μεγαλύτερη σημασία και αξία από την ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια.

Ο κόσμος σήμερα πάει άσχημα γιατί μας είπαν «μισές αλήθειες».
Είμαστε, όμως, βέβαιοι ότι δεν θα περάσει πολύς καιρός που θ’ αποκαλυφθεί «όλη η αλήθεια», γιατί το «άδικο δεν ευλογείται».

Ζητούμε  άμεσα από την πολιτική ηγεσία την διευκόλυνση των συναδέλφων που υπέβαλαν αίτηση για απόσπαση,μέχρι ν' ανακοινωθούν οι αποσπάσεις κα να δείξει επιτέλους ένα ανθρώπινο πρόσωπο στην αγωνία,τον προβληματισμό και την απελπισία χιλιάδων συναδέλφων σε καταστάσεις που είναι εντελώς απάνθρωπες με  αποσπάσεις καθυστερημένες και με το ''σταγονόμετρο΄΄.
Καλούμε το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων να κάνει ανθρώπινες αποσπάσεις.

Όσον αφορά τις αποσπάσεις -τοποθετήσεις στο ΠΥΣΠΕ Κοζάνης,  η καθυστέρηση του Υ.ΠΑΙ.Θ. επιφέρει και ανάλογη καθυστέρηση  και στις διαδικασίες του ΠΥΣΠΕ,αφού αναμένονται :
-οι αποσπάσεις σε φορείς
-οι αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
-οι υπεραριθμίες και οι Ειδικές κατηγορίες
-οι τοποθετήσεις συναδέλφων που έχουν μεταταχθεί από την Β/θμια Εκπαίδευση
και έπειτα θ'ακολουθήσουν οι  αποσπάσεις-τοποθετήσεις εντός ΠΥΣΠΕ.
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ  ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ  EKΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου