«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

Βουλή:Ιntergrated master, κατάργηση καλλιτεχνικών μαθημάτων και εξεταστική στο ΠΑΔΑ το αυριανό “μενού” των επίκαιρων ερωτήσεων για την παιδεία

Το esos θα συνδεθεί με τη Βουλή, στις 6 μ.μ., για να παρακολουθήσετε τη συζήτηση

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS
Τρεις επίκαιρες ερωτήσεις για την παιδεία περιλαμβάνει το “μενού” της αυριανής συνεδρίασης της Ολομέλειας της Βουλής που αφορούν την αναγνώριση του ενιαίου και αδιάσπαστου τίτλου σπουδών μεταπτυχιακού επιπέδου (intergrated master) σε πτυχιούχους εξωτερικού, την κατάργηση  των καλλιτεχνικών μαθημάτων και εξεταστική εαρινού εξαμήνου στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.
Το esos θα συνδεθεί με τη Βουλή, στις 6 μ.μ.,  για να παρακολουθήσετε τη συζήτηση.
Ειδικότερα πρόκειται για την επίκαιρες ερωτήσεις
1. Του Βουλευτή   του ΜέΡΑ25   Κλέωνα Γρηγοριάδη, με θέμα: «Κατάργηση των καλλιτεχνικών μαθημάτων από το πρόγραμμα σπουδών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης».
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ
2. Του Βουλευτή Ηρακλείου του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος   Μανώλη Συντυχάκη, με θέμα: «Την αναγνώριση του ενιαίου και αδιάσπαστου τίτλου σπουδών μεταπτυχιακού επιπέδου (intergrated master)».
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ
3. Του Βουλευτή    του Κουμμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος  Γιάννη Δελή, με θέμα: «Άμεση επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής με την διεξαγωγή της εξεταστικής».
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου