«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

Με απόφαση του Δημάρχου Βοΐου, Ζευκλή Χρήστου, την Παρασκευη 7 Φεβρουαρίου 2020, οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Βοΐου θα ξεκινήσουν μαθήματα στις 9:15 λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που θα επικρατήσουν στην περιοχή, σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.
Με απόφαση του Δημάρχου Σερβίων, την Παρασκευή 07/02/2020, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου θα ξεκινήσουν  μια ώρα (1) αργότερα.
Με απόφαση του Δημάρχου Κοζάνης, Λάζαρου Μαλούτα, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο Κοζάνης, αύριο Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020, θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους μία διδακτική ώρα αργότερα. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.
Με απόφαση του Δημάρχου Εορδαίας, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο, θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 7/02/2020 μία (1) ώρα αργότερα.Οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.
Δείτε παρακάτω την απόφαση του Δημάρχου:
Απόφαση Δημάρχου
Με απόφαση του Δημάρχου Βελβεντου και λόγω των καιρικών συνθηκών όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ο Παιδικός Σταθμός του Βελβεντου, την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσουν μαθήματα στις 9 π.μ.



ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου