«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

Κλειστά σχολεία την Τετάρτη στην Αττική – Σε ποιες περιοχές



Κλειστά θα παραμείνουν πολλά Νηπιαγωγεία και Δημοτικά σχολεία στην Αττική την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019 και οι μαθητές δεν θα παρακολουθήσουν μαθήματα.
Ο λόγος είναι ότι οι δάσκαλοι θα συμμετάσχουν στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση και στις Εκλογές του Συλλόγου ΠΕ στον οποίο ανήκουν.

Ειδικότερα, δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία του Δήμου Πετρούπολης λόγω τακτικής εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης των εκπαιδευτικών του συλλόγου «ΓΛΗΝΟΣ».
Το ίδιο ισχύει για τα σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Υμηττού λόγω χορήγησης συνδικαλιστικής άδειας στους εκπαιδευτικούς, προκειμένου να συμμετάσχουν στη Γ.Σ και τις αρχαιρεσίες του Συλλόγου τους.
Την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά σχολεία των περιοχών Ηρακλείου Αττικής, Νέας Ιωνίας και Μεταμόρφωσης, θα παραμείνουν κλειστά και οι μαθητές δεν θα παρακολουθήσουν μαθήματα, καθώς οι εκπαιδευτικοί θα συμμετάσχουν στην καθιερωμένη τακτική εκλογοαπολογιστική συνέλευση του συλλόγου τους «Γ. Σεφέρης».
Κλειστά θα παραμείνουν και τα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία στη Ραφήνα και το Πικέρμι λόγω συμμετοχής των εκπαιδευτικών στις εκλογές του σωματείου τους,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου