«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Καθορισμός των εκλογικών τμημάτων και των καταστημάτων ψηφοφορίας της εκλογικής περιφέρειας της Π.Ε. Κοζάνης, στα οποία θα ψηφίσουν, κατά τις γενικές βουλευτικές εκλογές της 7 ης Ιουλίου 2019 για την ανάδειξη Βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου, για τους εκλογείς που είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους των Δήμων και Δημοτικών Ενοτήτων της εκλογικής περιφέρειας της Π.Ε. Κοζάνης μέχρι και την Β’ αναθεώρηση 2019 και οι εγγεγραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους του άρθρου 27 του ΠΔ 26/2012.
Δείτε το παρακάτω έγγραφο:

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος Εκπαιδευτικών Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Στελεχών Εκπαίδευσης για την εθελοντική συμμετοχή τους στην υλοποίηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ ΚΑ3 2018 – 2021 / Ενίσχυση σε θέματα μεταρρυθμίσεων πολιτικής, με τίτλο: “Teachers4Europe: setting an Agora for Democratic Culture”.
Δείτε το παρακάτω έγγραφο:

Aναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΑΣΠΑΙΤΕ η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για φοίτηση στα Προγράμματα της ΑΣΠΑΙΤΕ στην Κοζάνη για το έτος 2019-2020:
Ετήσιο Πρόγραμμα Παιδαγωγικής Κατάρτισης (Ε.Π.ΠΑΙ.Κ.) & Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό (Π.Ε.ΣΥ.Π.).
Η υποβολή αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.aspete.gr ή aspete.eap.gr.

Δείτε τα παρακάτω έγγραφα:

Οι διατάξεις των άρθρων 95, 96 και 97 της εκλογικής νομοθεσίας (π.δ. 26/2012), αποτελούν το θεσμικό πλαίσιο βάσει του οποίου οργανώνεται και καθορίζεται ο τρόπος διεξαγωγής της ψηφοφορίας των ετεροδημοτών στον τόπο διαμονής τους στις γενικές βουλευτικές εκλογές.
Δείτε το παρακάτω έγγραφο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου