«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Μετάθεση των προσλήψεων αναπληρωτών (β' φάση) για 4/10 - Έκλεισε ο ΟΠΣΥΔ

Ο ΠΑΣΑΔ, μετά την επίσκεψή του στο Υπουργείο, ενημερώνει για προσλήψεις και ΖΕΠ
Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση του ΠΑΣΑΔ για τις προσλήψεις των αναπληρωτών
Προσλήψεις 
Από το Σάββατο το πρωί είχαμε στείλει επιστολή στον Υπουργό ζητώντας να επισπευστούν οι διαδικασίες για την Γ' φάση αποσπάσεων ώστε να φτάναμε σε προσλήψεις αναπληρωτών, Γενικής και Ειδικής αγωγής, την Παρασκευή 29/9, αφού μεγάλος αριθμός σχολείων δε μπορεί να λειτουργήσει πρωινό και ολοήμερο πρόγραμμα ενώ κι αρκετά ΤΕ παραμένουν κενά.

Μόλις σήμερα όμως έκλεισε ο ΟΠΣΥΔ μέχρι τις 2/10 προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι αποσπάσεις των μόνιμων συναδέλφων οπότε οι προσλήψεις μετατίθενται για 4-6/10.

Η μεταφορά πιστώσεων ΕΣΠΑ από άλλες περιφέρειες στην Αττική θεωρείται δεδομένη όπως δεδομένη θεωρείται από εμάς κι η αιτία της καθυστέρησης στις προσλήψεις αναπληρωτών που είναι η αύξηση σε διαθέσιμους ανθρωπομήνες οι οποίοι θα δώσουν παραπάνω πιστώσεις.
ΖΕΠ 

Πιθανότατα μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας θα δίνεται χρόνος για τα νέα αιτήματα σε ΤΥ. Η σχετική εγκύκλιος βρίσκεται στο γραφείο του Γ.Γ. και μέχρι σήμερα δεν έχει υπογραφεί.
Μ αυτά τα δεδομένα οι προσλήψεις του προγράμματος εκτιμούμε πως θα γίνουν μεταξύ 13 και 20/10.
Συνάδελφοι, πρωταρχική μας επιδίωξη είναι να καταφέρουμε να προσληφθούν φέτος όλοι όσοι έμειναν άνεργοι πέρυσι και να μπούμε και στον πίνακα μηδενικής.

Συντονιζόμαστε παράλληλα και συνεργαζόμαστε με την δευτεροβάθμια ώστε δυναμικά να πάμε και σε προώθηση όλων των αιτημάτων μας με κυρίαρχο αυτό των μονίμων διορισμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου