«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Πόσες προσλήψεις αναπληρωτών περιμένουμε μέσα στο Σεπτέμβριο 

Περισσότερες από 24.000 πιστώσεις για προσλήψεις αναπληρωτών έχει εξασφαλίσει το Υπουργείο Παιδείας, όπως έχει γράψει το xenesglosses.eu. Ο προγραμματισμός του Υπουργείου προβλέπει μέσα στο Σεπτέμβριο να γίνει ο κύριος όγκος των προσλήψεων όπως άλλωστε έγινε και το 2016-17. Η περσινή χρονιά είναι οδηγός για τις φετινές προσλήψεις με τη διαφορά ότι φέτος έχουμε περισσότερες πιστώσεις. Το 2016-17 είχαν πραγματοποιηθεί μέσα στο Σεπτέμβριο 11.528 προσλήψεις. Τον ίδιο αριθμό αναλογικά, αλλά σημαντικά αυξημένο λόγω και των περισσότερων πιστώσεων θα έχουμε και το 2017-2018. Ενδεχομένως να διατεθεί το 60% των πιστώσεων (14.000 περίπου), οι περισσότερες θα γίνουν την πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη.

  https://xenesglosses.eu
Πόσες προσλήψεις αναπληρωτών περιμένουμε μέσα στο Σεπτέμβριο Δημοσιεύτηκε: 1:06 μμ Ιούλιος 24th, 2017 0 Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu Περισσότερες από 24.000 πιστώσεις για προσλήψεις αναπληρωτών έχει εξασφαλίσει το Υπουργείο Παιδείας, όπως έχει γράψει το xenesglosses.eu. Ο προγραμματισμός του Υπουργείου προβλέπει μέσα στο Σεπτέμβριο να γίνει ο κύριος όγκος των προσλήψεων όπως άλλωστε έγινε και το 2016-17. Η περσινή χρονιά είναι οδηγός για τις φετινές προσλήψεις με τη διαφορά ότι φέτος έχουμε περισσότερες πιστώσεις. Το 2016-17 είχαν πραγματοποιηθεί μέσα στο Σεπτέμβριο 11.528 προσλήψεις. Τον ίδιο αριθμό αναλογικά, αλλά σημαντικά αυξημένο λόγω και των περισσότερων πιστώσεων θα έχουμε και το 2017-2018. Ενδεχομένως να διατεθεί το 60% των πιστώσεων (14.000 περίπου), οι περισσότερες θα γίνουν την πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη.

Διαβάστε περισσότερα: https://xenesglosses.eu/2017/07/poses-proslipseis-anapliroton-perimenoume-mesa-sto-septemvrio/
Σημαντικά Άρθρα - Εγκύκλιοι Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση θέσεων εκπαιδευτικού προσωπικού στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας Έρχεται ενισχυτική και στα ΕΠΑΛ 1/8 η ανάληψη υπηρεσίας των νέων Διευθυντών. Πως θα γίνει η παράδοση παραλαβή και η ανάληψη υπηρεσίας Τις επόμενες μέρες οι πίνακες αναπληρωτών. Δήλωση των περιοχών μετά τις 15 Αυγούστου Πως διαμορφώνεται το νέο τοπίο στα μεταπτυχιακά. Όσα πρέπει να ξέρουν οι υποψήφιοι 437 θέσεις εργασίας για εκπαιδευτικούς και πτυχιούχους ΑΕΙ. Ποιους αφορούν. Αιτήσεις έως 8/8/2017 Αγριεύουν οι εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων: Εξώδικο σε Σχολικό Σύμβουλο Μουσικής για σεμινάριο σε εκπαιδευτικούς ΠΕ70 Ενημέρωση του Myschool μετά την ανάληψη καθηκόντων Διευθυντών Σχολικών Μονάδων. Διδακτικό ωράριο Είχαν τα μόρια αλλά δεν έγιναν διευθυντές λόγω ωραρίου Μετά από 20 σχεδόν χρόνια νέο Προεδρικό Διάταγμα για τη λειτουργία των Δημοτικών Μόνιμοι, Αναπληρωτές και ωρομίσθιοι για την εναλλακτική ενισχυτική στα ΕΠΑΛ Δεκτή η διάταξη για δυνατότητα δωρεάν σίτισης και διαμονής στους εκπαιδευτικούς Ανοίγει ξανά η σχολή ξεναγών Αθήνας μετά από 7 χρόνια Ποια είναι τα κριτήρια μοριοδότησης για εισαγωγή στις σχολές ξεναγών Εξετάσεις πιστοποίησης για τους αποφοίτους ΙΕΚ

Διαβάστε περισσότερα: https://xenesglosses.eu/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου