«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Κωδικοποίηση της ισχύουσας νομοθεσίας για τα ΑΕΙ


Υπουργείο παιδείας
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS
Ομάδα Εργασίας για την κωδικοποίηση της ισχύουσας νομοθεσίας για τα ΑΕΙ, συγκροτήθηκε, με απόφαση του υπουργού Παιδείας Κ. Γαβρόγλου, , η οποία έχει ως  εξής:
α. Γιαννούλα Καρύμπαλη – Τσίπτσιου , καθηγήτρια Αστικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, ως Πρόεδρος.
β. Βικτωρία Δούκα , Ομότιμη Καθηγήτρια Εργατικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ , ως μέλος.
γ. Ευγενία Αλεξανδροπούλου – Αιγυπτιάδου 2, Καθηγήτρια Δικαίου Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, ως μέλος.
δ. Μαριάννα Μπουχουρούδη , ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού, Προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών του ΑΠΘ, ως μέλος.
Για την υποβοήθηση του έργου της, η Ομάδα Εργασίας μπορεί να ζητά και να έχει πρόσβαση σε κάθε απαραίτητη σχετική πληροφορία (στοιχείο, έγγραφο, αρχείο, έκθεση) από τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.
Τα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ , σύμφωνα με την απόφαση, οφείλουν να διευκολύνουν και να υποστηρίζουν το έργο της Ομάδας Εργασίας, παρέχοντάς της τα αιτούμενα στοιχεία και εξασφαλίζοντάς της πρόσβαση σε κάθε πληροφορία.
Στις συνεδριάσεις δύνανται να παρίστανται και άλλα πρόσωπα, τα οποία λόγω αρμοδιότητας, εμπειρίας ή εξειδίκευσης μπορούν να συνδράμουν στο έργο της Ομάδας Εργασίας.
 Η Ομάδα Εργασίας δύναται να συνεδριάζει και από απόσταση, με τη χρήση εργαλείων τηλεδιάσκεψης και λειτουργεί εντός του κανονικού ωραρίου εργασίας ή σε χρόνο που καλύπτεται από υπερωριακή απασχόληση και στα μέλη της και το γραμματέα δεν καταβάλλεται καμία αμοιβή ή αποζημίωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου