, 31/8/15
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΔΕΘ, 5/9/15
Το ΔΣ της ΟΛΜΕ καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς να ενώσουν τη φωνές τους και τις δυνάμεις τους με όλους τους εργαζόμενους τα σωματεία και τα συνδικάτα, στη μεγάλη πανεργατική – πανδημοσιοϋπαλληλική διαδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, ενόψει της ΔΕΘ, ενάντια στη συνεχιζόμενη πολιτική των Μνημονίων κυβέρνησης-δανειστών,
το Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου στις 18.00 στο Άγαλμα Βενιζέλου
Καλούμε για την μαζικότερη συμμετοχή των συναδέλφων στο συλλαλητήριο:
  1. Τα ΔΣ των ΕΛΜΕ της Bόρειας Ελλάδας να συνεννοηθούν με τα αντίστοιχα Νομαρχιακά Τμήματα της ΑΔΕΔΥ και
  2. Τα ΔΣ των ΕΛΜΕ του Λεκανοπεδίου, να απευθύνουν πρόσκληση στους συναδέλφους για να δηλώσουν ονοματεπώνυμο και αριθμό κινητού τηλεφώνου στο email της ΟΛΜΕ (olme@otenet.gr) μέχρι την Πέμπτη, 3/9 ώστε να ενταχθούν στα μισθωμένα πούλμαν της ΑΔΕΔΥ.
Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο, 5/9 στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΔΟΘ θα οργανωθεί σύσκεψη ΔΣ ΕΛΜΕ και Αιρετών στα Υ.Σ. Βορ. Ελλάδας (Ηπείρου, Μακεδονίας, Θράκης) και Θεσσαλίας. Στη σύσκεψη θα συζητήσουμε τα προβλήματα που δημιουργεί η υπογραφή του 3ου Μνημονίου στους εργαζόμενους (ασφαλιστικό, μισθολόγιο, αξιολόγηση, ιδιωτικοποιήσεις) και η οργάνωση του τρόπου αντίστασης καθώς και τα τρέχοντα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς (αποσπάσεις, κενά, αναπληρωτές, διορισμοί).
Αντίστοιχη σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί και για τη Νότια Ελλάδα στην Αθήνα το Σάββατο, 26/9.
Για να δείτε το αρχείο σε pdf … εδώ
alt Συνέχεια του άρθρου