«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Στενεύουν τα χρονικά περιθώρια για το Νέο και Tεχνολογικό Λύκειο



ΡΕΠΟΡΤΑΖ:esos.gr
Στενεύουν τα χρονικά περιθώρια , προκειμένου το σχέδιο Νόμου για το Νέο και Τεχνολογικό Λύκειο να συζητηθεί και να ψηφιστεί από την ολομέλεια της Βουλής πριν το κλείσιμό της.
Το 1ο Θερινό τμήμα της Βουλή  θα λειτουργεί κανονικά  μέχρι την Παρασκευή , οπότε και παύει για τρεις εβδομάδες και θα επανέλθει με το 2ο Θερινό τμήμα στις 26 Αυγούστου.
 Αυτό σημαίνει ότι  ο χρόνος των τεσσάρων ημερών που απομένει δεν φαίνεται να είναι αρκετός για να κινηθούν όλες οι διαδικασίες.
 Το esos επικοινωνώντας με ανώτατη πηγή της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας μας δήλωσε ότι κατά το Σαββατοκύριακο γίνονταν επεξεργασία επί του Σχεδίου Νόμου η οποία ακόμη δε έχει ολοκληρωθεί . Η ίδια πηγή δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η ψήφιση του σχεδίου Νόμου να γίνει μετά της 26 Αυγούστου , από το 2ο Θερινό Τμήμα της Βουλής.
Η καθυστέρηση κατάθεσης του Σχεδίου νόμου στη Βουλή, οφείλεται κυρίως στις διαφωνίες που υπάρχουν με το ΠΑΣΟΚ , ως προς το Τεχνολογικό Λύκειο.
 Το esos  βρίσκεται στη Βουλή και θα δημοσιεύσει άμεσα το Σχέδιο Νόμου όταν ο υπουργός Παιδείας το καταθέσει , προς ψήφιση.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου