«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022

Με εντολή Ν. Κεραμέως στάλθηκαν "ραβασάκια" με κυρώσεις στους Διευθυντές Σχολείων που δεν κατέθεσαν την αξιολόγηση

Συνολικά 114 (από τους συνολικά 14.000 περίπου ) Διευθυντές Σχολείων δεν ανάρτησαν τον φάκελο με την αξιολόγηση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΙΕΠ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Ξεκίνησε πριν λίγο από το υπουργείο Παιδεία, με εντολή της υπουργού Ν. Κεραμέως, η αποστολή   αποφάσεων με τις οποίες επιβάλλονται κυρώσεις στους Διευθυντές Σχολείων οι οποίοι  δεν ανάρτησαν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΙΕΠ:

  • Την Ετήσια Έκθεση Εσωτερικής Αξιολόγησης εκπαιδευτικού έργου για το έτος 2020-2021 ως είχαν  υποχρέωση  σύμφωνα με το νόμο για την αξιολόγηση.

Με τα έγγραφα  αποφάσεων επιβάλλονται    ονομαστικά σε 114 Διευθυντές Σχολείων, οι εξής  κυρώσεις:

  • αναστέλλεται οιαδήποτε διαδικασία εξέλιξης,
  • συμπεριλαμβανομένηςτης αυτόματης μισθολογικής εξέλιξης.

Σημειώνεται ότι η παρούσα αναστολή δεν επιδρά στην προσμέτρηση του αντίστοιχου χρονικού διαστήματος στον χρόνο δημόσιας υπηρεσίας.

Οι 114 Διευθυντές Σχολείων παραλήπτες των αποφάσεων με τις κυρώσεις μπορούν να καταθέσουν ένσταση  στον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Παιδείας εντός αποκλειστικής προθεσμίας 12 ημερών από την επόμενη της γνωστοποίησης της απόφασης.

Το υπουργείο Παιδείας με προσωπικές επιστολές είχε προειδοποιήσει για τις κυρώσεις του Διευθυντές που δεν ανάρτησαν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΙΕΠ την Ετήσια Έκθεση Εσωτερικής Αξιολόγησης (Διαβάστε εδώ).

Το esos  δημοσιεύει κατ αποκλειστικότητα μία από τις  114 αποφάσεις οι οποίες στέλνονται σήμερα σε ισάριθμους Διευθυντές Σχολείων:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου