«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

Τι είπαν οι μαθητές στην υπ. Παιδείας στη Ξάνθη

Μαθητές ζήτησαν από την υπουργό Παιδείας να μείνει για πάντα στην Ξάνθη, να πάει σπίτι τους, να φάει μαζί τους

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Σχολεία στην πόλη   και στην ορεινή Ξάνθη, δημόσια, μειονοτικά, πειραματικά, επισκέφθηκε σήμερα η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Σε ένα από τα σχολεία που επισκέφθηκε η Ν. Κεραμέως, μαθητές ζήτησαν από την υπουργό Παιδείας να μείνει για πάντα στην Ξάνθη, να πάει σπίτι τους, να φάει μαζί τους και να την ακολουθήσουν στην επιστροφή στην Αθήνα

Ο μεγαλύτερος ενθουσιασμός των παιδιών, όπως δήλωσε η υπουργός,  ήταν για το ότι προβλέφθηκαν εκ νέου οι σχολικές εκδρομές!

Ακολουθεί η δήλωση της υπουργού Παιδείας:

"Σχολεία στην πόλη της Ξάνθης και στην ορεινή Ξάνθη, δημόσια, μειονοτικά, πειραματικά, είχα τη χαρά να επισκεφθώ σήμερα σε αυτόν τον όμορφο τόπο που τον χαρακτηρίζει ανάμεσα σε άλλα και η πλούσια συνύπαρξη μεταξύ διαφορετικών πολιτισμών. Συζητήσεις με τους εκπαιδευτικούς μας και τα στελέχη εκπαίδευσης σχετικά με τις φετινές καινοτομίες στα σχολεία μας, όπως τα Εργαστήρια Δεξιοτήτων και τα Αγγλικά στο Νηπιαγωγείο, με τους μαθητές μας για τα αγαπημένα τους μαθήματα. Ο μεγαλύτερος ενθουσιασμός των παιδιών ήταν για το ότι προβλέφθηκαν εκ νέου οι σχολικές εκδρομές!".

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου