«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Τρίτη 30 Μαΐου 2017


               ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ  ΕΚΠ/ΚΩΝ-

                  ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΚΠ/ΚΩΝ-   Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

                              ( ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΟΝΙΜΟΙ – ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ)

                                                   ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟ Δ.Σ.

Συνάδελφοι-Συναδέλφισσες

Μετά από απόφαση του Δ.Σ. της 16-5-2017με Αρ.Πρωτ:12 για μπλοκάρισμα της συγκεκριμένης ημερίδας που διοργάνωσε η Περιφερειακή Διεύθυνση Δ. Μακεδονίας  στο χώρο του 19Ο Δημοτικού Βιοκλιματικού Σχολείου με φορείς με λύπη μου διαπίστωσα ότι ουδείς του Δ.Σ. δεν παρευρέθη  στην συγκεκριμένη ενέργεια του Συλλόγου και μάλιστα με ομόφωνη απόφαση που κατεγράφη  στα πρακτικά της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου.


Το Δ.Σ. εκπροσώπησε μόνο η παράταξη ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ  ΕΚΠ/ΚΩΝ- ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ τηρώντας τις δεσμεύσεις απέναντι σας, στο σημείο αυτό θα εξαιρέσω τους αιρετούς του ΑΠΥΣΠΕ Δ. Μακεδονίας Βασιλάκου Ουρανίας &Ευστάθιου Θεοφυλακτίδη καθώς και Δουγαλή  Ελένης, που ήταν παρών και παρούσες στην παραπάνω ενέργεια όλα τα άλλα είναι προφάσεις εν αμαρτίες για τη μη συμμετοχή των παραπάνω προσώπων.

Συνάδελφοι-Συναδέλφισσες 

Πόσο τραγικό είναι όταν οι συγκεκριμένες παρατάξεις  πριν ακόμα κλείσει μια βδομάδα από τις εκλογές του Δ.Σ.  σας ζήτησαν τη ψήφο σας κοροϊδεύοντας σας για τους αγώνες που έρχονται στο μέλλον. Είναι μπροστά μας η αυτοξιολόγηση και αξιολόγηση του κλάδου οι καιροί είναι δύσκολοι και  αυτές οι μεσοβέζικες πρακτικές για την λειτουργία του Δ.Σ. ότι δεν μπόρεσαν να πάρουν άδεια.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Κυριακόπουλος   Xρήστος 

Μέλος του Δ.Σ.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου