«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015


6 στα 10 σχόλια αφορούσαν τις ρυθμίσεις για τους αναπληρωτές


6 στα 10 σχόλια αφορούσαν τις ρυθμίσεις για τους αναπληρωτές
Ολοκληρώνεται σήμερα το πρωί η δημόσια διαβούλευση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Παιδείας και παρ’ όλα αυτά η αιτιολογική έκθεση που είθισται να συνοδεύει το προτεινόμενο σχέδιο νόμου αν και αναφέρθηκε ότι θα αναρτηθεί τελικά έως και σήμερα δεν έχει δημοσιευτεί ώστε να γνωρίζουν και οι εκπαιδευτικοί το σκεπτικό με το οποίο το Υπουργείο προχωρά σε αλλαγές συγκριτικά με το ισχύον πλαίσιο. 
Το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Παιδείας μπορεί να χαρακτηρίζεται μεταβατικό από την πολιτική ηγεσία αλλά έχει συγκεντρώσει τόσα σχόλια που το καθιστούν το πιο  πολυσχολιασμένο σχέδιο νόμου. 
Λίγο πριν την ολοκλήρωση της δημόσιας διαβούλευσης τα σχόλια έφθασαν τα 5.365 με τα 3.146 εξ αυτών να αφορούν το άρθρο για τους αναπληρωτές. 
ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΣΥΝΟΛΟ ΣΧΟΛΙΩΝΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ-ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ
Ρυθμίσεις για την ανώτατη εκπαίδευση, την έρευνα, την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση και άλλες διατάξεις5.365 (Δεν ολοκληρώθηκε)3.146 ( Δεν ολοκληρώθηκε)
Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση4.8811.307
Αναδιάρθρωση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Λοιπές Διατάξεις αρμοδιότητας Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων3.812-
Ειδική Εκπαίδευση3.565721
Υπηρεσιακές Μεταβολές του Εκπαιδευτικού Προσωπικού – Κρίση και την Επιλογή των Στελεχών της Εκπαίδευσης

news.gr
3.5402.516















Καλόγηρος Βασίλειος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου