«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

Εκπαιδευτικοί: Κινητοποίηση στο υπουργείο Παιδείας την Τρίτη 29/6

Διορισμοί εκπαιδευτικών:  Στους πίνακες που ακολουθούν παρουσιάζονται αναλυτικά τις προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών την φετινή σχολική χρονιά από την Πανελλαδική Γραμματεία Εκπαιδευτικών του Π.Α.ΜΕ.

Εκπαιδευτικοί: «Αντιεκπαιδευτικό πολυνομοσχέδιο απέναντι στις πραγματικές ανάγκες του σχολείου»

Με βάση την παρουσίαση της Υπουργού Παιδείας και χωρίς να έχουμε όλη την εικόνα του πολυνομοσχεδίου μπροστά μας, μπορούμε να πούμε ότι οι συγκεκριμένοι κυβερνητικοί σχεδιασμοί αποτελούν βαθιά, αντιδραστική τομή…

ΙΕΠ: Ξεκινά η επιμόρφωση εκπαιδευτικών στα εργαστήρια δεξιοτήτων

Ξεκίνησε η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στα Εργαστήρια Δεξιοτήτων, στο πλαίσιο της Πράξης «Επιμόρφωση των εκπαιδευτικών στις Δεξιότητες μέσω Εργαστηρίων» MIS (5092064).

Τζούφη: Συνάντηση  με εκπαιδευτικούς για μόνιμους διορισμούς και μαθήματα ειδικοτήτων

Διορισμοί εκπαιδευτικών: Η βουλευτής Ιωαννίνων τόνισε ότι «οι μόνιμοι διορισμοί στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση και η σωστή κατανομή των θέσεων είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη στήριξη και ενίσχυση του…

Μητσοτάκης: Ανοιχτή επιλογή βιβλίων και εναλλακτικές μέθοδοι εξέτασης – Ο εκπαιδευτικός σε κεντρικό ρόλο

Όσον αφορά στις μεταρρυθμίσεις, ο κ. Μητσοτάκης μιλώντας στο υπουργικό συμβούλιο εστίασε στο νομοσχέδιο για το νέο σχολείο, το καινοτόμο σύστημα επικουρικής ασφάλισης και την αναδιοργάνωση της Ελληνικής Αστυνομίας.

iPaidia.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου