«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Υποβολή ενστάσεων - επανεξετάσεων - ανακλήσεων - νέων αιτήσεων


Ως προς τη δυνατότητα υποβολής ενστάσεων, αιτήσεων επανεξέτασης, αιτήσεων ανάκλησης απόσπασης καθώς και νέων αιτήσεων απόσπασης από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ, σας ενημερώνουμε ότι το ηλεκτρονικό σύστημα θα παραμείνει κλειστό μέχρι και την ολοκλήρωση της διαδικασίας των αποσπάσεων  της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ, ΣΜΕΑΕ και ΕΕΕΕΚ). 
Οι εκπαιδευτικοί θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν τα σχετικά αιτήματα μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος (ΟΠΣΥΔ), όταν ανοίξει μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας και από την Δ/θμια Εκπ/ση.
Επομένως, δεν απαιτείται να καταθέτουν χειρόγραφες αιτήσεις με τα αιτήματά τους  στις Διευθύνσεις Π.Ε. και να διαβιβάζονται στο Υπουργείο Παιδείας.
Επίσης, οι εκπαιδευτικοί, οι οποίοι είχαν καταθέσει εκπρόθεσμα χειρόγραφη αίτηση απόσπασης και το αίτημα τους δεν ικανοποιήθηκε, εφόσον το επιθυμούν, πρέπει να υποβάλουν νέα αίτηση μέσω συστήματος.
Με νεότερο έγγραφό μας, θα υπάρχει ενημέρωση για το χρονικό διάστημα που το ηλεκτρονικό σύστημα (ΟΠΣΥΔ ) θα είναι ανοικτό για υποβολή ενστάσεων, αιτήσεων επανεξέτασης και νέων αιτήσεων.
 
Διεύθυνση Διοίκησης Εκπαιδευτικού Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Τμήμα Α’ Κινητικότητας Εκπαιδευτικού Προσωπικού Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης
Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων
Ανδρέα Παπανδρέου 37, Τ.Κ. 15180, Μαρούσι

 

 

Σιάτιστα: Ένα ταξίδι σε μια αρχόντισσα


"Σιάτιστα: Ένα ταξίδι σε μια αρχόντισσα" μια ταινία - οδοιπορικό από τα παιδιά της Ε' τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σιάτιστας με τον δάσκαλό τους κ. Δούβλο Δ. Μιχαήλ. Τα παιδιά παρουσίασαν την ταινία στις 9 και 10 Ιουνίου στο πολιτιστικό κέντρο 'Άρης και Λίλιαν Βουδούρη". Το μεγάλο μας ραντεβού προγραμματίζεται για την Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018 στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου - Λυκείου "Γ. Παπαγεωργίου" στη Σιάτιστα. Μια απόδειξη της αγάπης των παιδιών για τον τόπο τους μέσα από πράξεις. Σας περιμένουμε όλους! Μην το χάσετε!

 

Οριστική τοποθέτηση εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ86 (β φάση)


Ανάρτηση εγγράφου του ΠΥΣΠΕ Κοζάνης σχετικά με την τοποθέτηση των εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ86 για τη β φάση οριστικών τοποθετήσεων.

Επισυναπτόμενα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (01_anakoinwsh_pyspe.doc)01_anakoinwsh_pyspe.doc[Ανακοίνωση]73 kB22-06-2018 10:51
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (02_oristikh_topothethsh_pe86.xls)02_oristikh_topothethsh_pe86.xls[Οριστική τοποθέτηση]26 kB22-06-2018 10:54

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου