«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Kozanimedia: Αναβάλλεται για την επόμενη Πέμπτη το συλλαλητήριο στην Κοζάνη για τη Μακεδονία


Αναβάλλεται για την επόμενη Πέμπτη το συλλαλητήριο στην Κοζάνη για τη Μακεδονία, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για μεθαύριο, Πέμπτη 28 Ιουνίου στην κεντρική πλατεία της πόλης.
Η αιτία είναι οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή, με τους διοργανωτές να κρίνουν πως είναι προτιμότερη η μεταφορά της ημερομηνίας.
Για την καλύτερη διοργάνωση της συγκέντρωσης πραγματοποιήθηκε πριν λίγο σύσκεψη στο Ιστορικό-Λαογραφικό Μουσείο της Κοζάνης.

Αναβάλλεται για την επόμενη Πέμπτη το συλλαλητήριο στην Κοζάνη για τη Μακεδονία Δημοσιεύτηκε απο: e-ptolemeos team σε Τοπική Επικαιρότητα 26/06/2018 | 14:24 Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page Αναβάλλεται για την επόμενη Πέμπτη το συλλαλητήριο στην Κοζάνη για τη Μακεδονία, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για μεθαύριο, Πέμπτη 28 Ιουνίου στην κεντρική πλατεία της πόλης. Η αιτία είναι οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή, με τους διοργανωτές να κρίνουν πως είναι προτιμότερη η μεταφορά της ημερομηνίας. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ…

Πηγή: e-ptolemeos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου