«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

 

kozan.gr: Στο σημερινό του (31/10) κήρυγμα ο Μητροπολίτης Σερβίων &


Κοζάνης κ.κ. Παύλος: “Θέαμα φρικτό, σήμερα το πρωί, καθώς κατέβαινα, για τον καθεδρικό μας ναό. Μια ομάδα ευαρίθμων κοριτσιών, ηλικίας 14 – 15 ετών, μεθυσμένα να χτυπιούνται πάνω στους τοίχους, να μη μπορούν να σταθούν στα πόδια τους. Λίγη ανθρωπιά αν έχεις …πονάς. Πονάς για αυτές τις ψυχούλες για το κατάντημα τους. Που είναι κατάντημα της οικογενείας των. Κατάντημα της μητέρας” (Βίντεο)

kozan.gr: Στο σημερινό του (31/10) κήρυγμα ο Μητροπολίτης Σερβίων & Κοζάνης κ.κ. Παύλος: “Θέαμα φρικτό, σήμερα το πρωί, καθώς κατέβαινα, για τον καθεδρικό μας ναό. Μια ομάδα ευαρίθμων κοριτσιών, ηλικίας 14 – 15 ετών, μεθυσμένα να χτυπιούνται πάνω στους τοίχους, να μη μπορούν να σταθούν στα πόδια τους. Λίγη ανθρωπιά αν έχεις …πονάς. Πονάς για αυτές τις ψυχούλες για το κατάντημα τους. Που είναι κατάντημα της οικογενείας των. Κατάντημα της μητέρας” (Βίντεο)






Στο σημερινό του (31/10) κήρυγμα του ο Μητροπολίτης Σερβίων & Κοζάνης κ.κ. Παύλος αναφέρθηκε σε κάτι που βίωσε σήμερα (Kυριακή 31/10) το πρωί πηγαίνοντας στον Ι.Μ.Ν. Αγίου Νικολάου Κοζάνης. Όπως είπε: 'Θέαμα φρικτό, σήμερα το πρωί, καθώς κατέβαινα, για τον καθεδρικό μας ναό. Μια ομάδα ευαρίθμων κοριτσιών, ηλικίας 14 - 15 ετών, μεθυσμένα να χτυπιούνται πάνω στους τοίχους να μη ...
Διαβάστε περισσότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου