«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Στο τραπέζι το κλείσιμο των Δημοτικών Σχολείων


 
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Πιο σκληρά μέτρα θα ληφθούν αν δεν αποδώσουν τα ισχύοντα, ανακοίνωσε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στ. Πέτσας, μιλώντας στο Mega.

«Τα σκληρότερα μέτρα θα μπορούσαν να είναι περαιτέρω περιορισμός στις μετακινήσεις, ή περιορισμό κάποιων δραστηριοτήτων που είναι μέχρι σήμερα ελεύθερες, όπως τα σχολεία και επαγγελματικές δραστηριότητες που τώρα λειτουργούν ενώ δεν λειτουργούσαν», είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

«Σκοπός μας είναι να μπορέσουμε να υπάρξει γρήγορα κάμψη των κρουσμάτων, να έχουμε τζίρο στην αγορά τον Δεκέμβριο και τα Χριστούγεννα. Δεν μπορώ να αποκλείσω την επέκταση των μέτρων και τον Δεκέμβριο», τόνισε.

Αναφορικά με το γιατί ξέφυγε η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι «Πάντα η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός ήταν ο πρώτος που έθετε την πίεση στους τοπικούς φορείς. Όμως το πρόβλημα με την πανδημία είναι ότι είναι πολύ εύκολο να περάσεις σε μεγάλο κύμα και αυτό να γίνει τσουνάμι που είναι ικανό να σε πνίξει. Για αυτό πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση και να παίρνουμε γρήγορα τα μέτρα. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου