Μὴν ἀποκαλύψεις σφάλμα ἄλλου ἀνθρώπου πρὸς δικαίωση δική σου, διότι ἀμέσως ἡ Χάρη ἀπακαλύπτει τὰ δικά σου σφάλματα, ποὺ μέχρι πρὶν σὲ σκέπαζε. Ἅγιος Ἰωσὴφ ὁ Ἡσυχαστὴς

Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2020

Υπ. Υγείας: Γιατί λάβαμε απόφαση αναστολής λειτουργίας των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων


 
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Α. Η εισήγηση της Επιτροπής βασίστηκε στην έντονη κινητικότητα που παρατηρείται ευλόγως, από γονείς που πηγαίνουν τα παιδιά τους από και προς το σχολείο, παππούδες, γιαγιάδες επίσης, δασκάλους, διοικητικό προσωπικό.

Β. Σύμφωνα με την Επιτροπή, η μείωση της κυκλοφορίας και η πιστή τήρηση των υπολοίπων μέτρων μπορεί να επιφέρει μείωση των κρουσμάτων.

Τα παραπάνω είπε σήμερα ο υπουργός Υγείας Β. Κικίλιας, στη σημερινή Κοινή Συνέντευξη Τύπου με τους υπουργούς Παιδείας και Εσωτερικών για την αναστολή λειτουργίας των Δημοτικών σχολείων, των Νηπιαγωγείων και των βρεφονηπιακών σταθμών μέχρι τις 30 Νοεμβρίου

«Καταλαβαίνετε όλοι ότι προέχει η Δημόσια Υγεία» είπε ο υπουργός Υγείας και πρόσθεσε: «Τα σχολεία, κυρίως τα Δημοτικά, ήταν το τελευταίο πράγμα το οποίο επιθυμούσαμε να κλείσει και αυτό από μόνο του είναι  ένα σαφές μήνυμα προς όλους για το πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου