«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Το καλύτερο Βιωματικό θεματικό πάρκο στην Ελλάδα για σχολικές εκδρομές

Βιωματικό θεματικό πάρκο «Μια φορά κι έναν καιρό»
Το βιωματικό θεματικό πάρκο «Μια φορά κι έναν καιρό» δίνει στα παιδιά την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική ονειρική εμπειρία, όπως στις ιστορίες που αφηγούνταν οι γιαγιάδες και οι παππούδες μας.
Μέσα στα δέντρα και το πράσινο, τα παιδιά γνωρίζουν από πρώτο χέρι τη ζωή στο παραδοσιακό χωριό μιας άλλης εποχής, διασκεδάζουν με τα ζώα, μαθαίνουν πώς να ζουν σε αρμονία με τη φύση. Στο αθλητικό κέντρο «The Greeks» που βρίσκεται εντός του πάρκου, έχουν την ευκαιρία να κάνουν με ασφάλεια τα σπορ που τους αρέσουν.
Το πάρκο «Μια φορά κι έναν καιρό» αποτελεί την πιο πρωτότυπη πρόταση για σχολικές εκδρομές, παιδικά πάρτι και κοινωνικές εκδηλώσεις, αλλά και για τη δημιουργική ψυχαγωγία όλης της οικογένειας.
Βρίσκεται σε μια κατάφυτη τοποθεσία στον Αυλώνα, χαρακτηριστικό δείγμα του «Αττικού τοπίου». Η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη αφού απέχει μόλις λίγα λεπτά από την Εθνική οδό. Οι υποδομές και το προσωπικό του πάρκου εγγυώνται την ασφάλεια των παιδιών.

Νερόμυλος, αλώνι, πατητήρι, παραδοσιακά σπίτια και καφενείο, μποστάνι με αρωματικά φυτά, στάβλοι με ζώα (ταύροι, πόνι, κουνέλια, κότες, κατσίκες, πρόβατα, παγώνια), αλλά και περιφραγμένος χώρος με ελάφια, δίνουν στα παιδιά την ευκαιρία να γνωρίσουν πώς ήταν η αγροτική ζωή παλιά, τότε που οι παππούδες και οι γιαγιάδες αφηγούνταν παραμύθια δίπλα στην πυροστιά. Παράλληλα, με τις υποδομές κομπόστ, ανακύκλωσης και συλλογής βρόχινου νερού, τα παιδιά έρχονται σε επαφή με οικολογικές πρακτικές που συμβάλλουν στη διαμόρφωση της περιβαλλοντικής τους συνείδησης.
Στο αθλητικό κέντρο «The Greeks» που βρίσκεται εντός του πάρκου, θα βρείτε γήπεδο 5*5 με χορτοτάπητα, γήπεδο βόλεϊ-χάντμπολ-μπάσκετ, δύο γήπεδα τένις, δύο τραπέζια πινγκ πονγκ, αίθουσα χορού, καθώς κι αίθουσα γυμναστικής και πολεμικών τεχνών. Ακόμα στο χώρο του θεματικού πάρκου μπορεί κάποιος να εξασκηθεί και στην τοξοβολία.
Στο «Μια φορά κι έναν καιρό» θα βρείτε επίσης έναν πολύ όμορφο παιδότοπο με τραμπολίνο και τσουλήθρες, δίπλα στην πλήρως εξοπλισμένη καφετέρια. Ακόμη, υποδομή για μπάρμπεκιου και ξυλόφουρνο που ετοιμάζει πίτσες για όσους πεινάσουν. Μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας στα ξύλινα τραπέζια κάτω από τα ειδικά κατασκευασμένα ξύλινα σκέπαστρα
Σημειώστε επίσης ότι γίνονται προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης κι εκμάθησης αθλημάτων.
Το βιωματικό θεματικό πάρκο «Μια φορά κι έναν καιρό» έχει την υποδομή και τους καταρτισμένους ανθρώπους για να προσφέρει στα παιδιά μια διαφορετική εμπειρία. Και τα παιδιά το λατρεύουν!
Info |Επικοινωνία | Κρατήσεις
Δωρεάν Είσοδος καθημερινά 18:00-24:00 για ατομικές επισκέψεις.
Οι σχολικές εκδρομές γίνονται πρωινές ώρες. Οι χρεώσεις για παιδικά πάρτι και ομαδικές επισκέψεις κυμαίνονται ανάλογα με τις επιλεγόμενες υπηρεσίες.
Διεύθυνση: Παναγίας Γρηγορούσης, 19011 Αυλώνας Αττικής (χάρτης)
Mail: info@miaforakienankairo.com
Για κρατήσεις και οποιαδήποτε ερώτηση επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 22950-29933 και 6977-656028.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου